Kibeo start samenwerking met Hockey Club de Hoeksche Waard voor een nieuwe sport-BSO

Bewegen is niet alleen hartstikke leuk, maar ook heel gezond! Daarom gaat kinderopvangorganisatie Kibeo een sport-BSO starten op het terrein van Hockey Club de Hoeksche Waard (HCHW). Na schooltijd kunnen kinderen lekker sporten, springen, rennen en bewegen op de sport-BSO. Voor een middag waar sportplezier & genieten centraal staan.

Samen met vriendjes bewegen
We weten het allemaal, sporten is gezond! Daarom kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar zich vanaf april uitleven bij de nieuwe Kibeo sport-BSO in Mijnsheerenland. Slingertikkertje, trefballen of voetballen? Het kan allemaal op de grote sportvelden of in het splinternieuwe clubgebouw van HCHW. Vier middagen in de week én zelfs in de schoolvakanties een programma vol met leuke en afwisselende activiteiten op een prachtige locatie.

Onder leiding van ervaren en gediplomeerde sportmedewerkers gaan de kinderen aan de slag met diverse sport- en spelactiviteiten.  Door de samenwerking tussen Kibeo en HCHW krijgen de kinderen het beste en leukste aanbod in het dorp. Want door de komst van de sport-BSO, naast de mooie nieuwe vestiging Beatrixplein, hebben ouders en kinderen volop keuze! Zo kan ieder kind, jong en oud, ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om te sporten. Altijd een leuke, sportieve middag bij de sport-BSO!

Optimaal gebruik
Het delen van de faciliteiten van HCHW met andere organisaties is een belangrijk onderdeel van de visie van de club. Het draagt eraan bij om een brede sportvereniging van de toekomst te worden. Het gebruik van de faciliteiten van de vereniging overdag zorgt ervoor dat de accommodatie verantwoord en duurzaam gebruikt wordt.

tr_TR