Sevgili ebeveyn, bakıcı,

U heeft een voorstel ontvangen voor de opvang van uw kind bij Kibeo. Hieronder ziet u de toelichting op het voorstel. Dit voorstel is gebaseerd op uw huidige opvangcontract bij De Roef, waarbij is gekeken naar het pakket dat gunstig voor u uitkomt.

Voor u is dat ons flexibele opvangpakket ‘Altijd Anders’. Met dit pakket zit u niet vast aan standaard dagdelen en bepaalt u zelf wanneer u opvang nodig heeft. Deze uren zet u in op de dagen dat uw vestiging open is.

Günlük bakımınıza genel bakış
In het voorstel ziet u uw maandelijkse kosten gebaseerd op ons bruto uurtarief in 2019. Dit bedrag is hoger dan u nu gewend bent. Door ontwikkelingen vanuit de Wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (IKK), de cao Kinderopvang en algemene kosten, stijgen de tarieven voor kinderopvang in 2019.

In 2019 kom u eerder in aanmerking voor een hogere kinderopvangtoeslag. Bereken eenvoudig wat uw netto opvangkosten in 2019 worden via onze kullanışlı hesaplama aracı.

Hoe verloopt flexibele opvang bij Kibeo?
Aantal opvanguur per jaar
Het gemiddeld aantal uur per maand wordt in overleg met u bepaald. Omdat u een gemiddeld aantal uur afspreekt betaalt u een vast bedrag per maand. Zo is uw factuurbedrag altijd hetzelfde én hoeft u uw toeslag niet steeds aan te passen. U kunt deze uren per kalenderjaar inzetten wanneer u deze nodig heeft.

Opvangdagen doorgeven
Het aantal uur dat u hebt afgesproken kunt u maandelijks inzetten, wanneer u deze nodig heeft. Gebruik hiervoor het formulier ‘flexibele afname’ op onze website om uw opvangdagen door te geven. U geeft uw opvangdagen per maand door. Vul uw gegevens en de maand waarvoor het geldt in en mail het ingevulde formulier naar de vestiging waar u opvang afneemt. Zo weten zij wanneer uw kind komt spelen.

Voorwaarden voor het pakket ‘Altijd anders’ op een rijtje

  • De flexibele uren zijn kind gebonden en geldig per kalenderjaar
  • Naschoolse opvang is mogelijk vanaf minimaal 2 uur per keer, daarna per halfuur
  • Voorschoolse opvang is mogelijk vanaf minimaal 1 uur per keer, daarna per halfuur
  • U kunt de gewenste opvang voor maximaal drie aaneengesloten maanden reserveren
  • U kunt de opvang maximaal 3 maanden van tevoren en minimaal 10 werkdagen van tevoren reserveren
  • De gereserveerde opvang kan tot 72 uur van tevoren worden geannuleerd.

Bizim düzenlemeler bekijkt u alle voorwaarden die gelden voor het flexibele opvangpakket ‘Altijd anders’.

Faturalama nasıl yapılır?
In de laatste week van de maand wordt de factuur van de opvang geïncasseerd. We incasseren voorafgaand van de opvangmaand en sluiten hierbij aan op uw toeslag. De factuur voor opvang in januari 2019, ontvangt u rond 20 december 2018. De kosten voor de BSO factureren we over 10 maanden in plaats van 12 maanden. Dit betekent dat u in juni en juli geen factuur ontvangt. U kunt u kinderopvangtoeslag hierop laten aansluiten. Hoe dat werkt burayı oku.

İletişim
Vanaf 1 januari 2019 stopt De Roef met het aanbieden van de opvang. U kunt vanaf dat moment bij Kibeo terecht voor de opvang van uw kind, als u akkoord gaat met het voorstel voor uw opvangcontract. Wilt u liever gebruikmaken van een ander pakket of meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze afdeling Klantrelatie via Klantrelatie@kibeo.nl veya 0113-760 290. Elbette, bölgenizdeki bilgilendirme akşamlarında da sorularınızı sorabilirsiniz.

tr_TR