Op vrijdag 10 februari is het zover! We openen drie nieuwe Nova kindcentra: aan de Bachlaan, de Stellingmolen en Middeldijkerplein.

Op verschillende locaties hebben het openbaar basisonderwijs en de kinderopvang hun krachten en expertise gebundeld. Het resultaat? Unieke kindcentra waar ieder kind de hele dag straalt! Hier opgroeien en ontwikkelen geeft kinderen een schitterende basis, waar ze de rest van hun leven profijt van hebben! Op vrijdag 10 februari 2017 openen drie Nova kindcentra in Barendrecht op feestelijke wijze hun deuren. We zijn er trots op dat wij hier deel van uitmaken.

Kindcentrum Nova De Draaimolen

  • Locatie Stellingmolen. Je bent van harte uitgenodigd om deze feestelijke opening bij te wonen. We starten om 9.00 uur.
  • Locatie Bachlaan. Ouders die hun kindje op de Bachlaan laten spelen, kunnen naar deze opening komen. Ook deze start om 9.00 uur.

Kindcentrum Nova De Zeppelin

  • Locatie Middeldijkerplein. Ouders die hun kindje bij Middeldijkerplein laten spelen, kunnen naar deze opening komen. Deze start om 8.30 uur.

Çocuk bakımı - KibeoIn ons kindcentrum. . .
… gaan opvang en onderwijs drempelloos in elkaar over
… zijn waarden, normen, omgangsvormen en begeleiding op elkaar afgestemd
… is optimale aandacht voor alle kinderen en hun behoeften
… genieten kinderen van allerlei leuke activiteiten
… vind je aanvullende ondersteuning voor je kind

Tweede thuis
Ons kindcentrum is een veilige en vertrouwde plek, een tweede thuis, waar je kind van baby tot peuter tot en met groep 8 de hele dag kan schitteren. Een tweede thuis waar je kind meedoet aan uiteenlopende activiteiten zoals onderwijs, opvang en sport- en spelactiviteiten. Een tweede thuis waar hij of zij doorlopend de juiste ondersteuning en de beste voorbereiding op het leven als middelbare scholier krijgen.

Kindcentrum Nova; Kibeo en OZHW
De kindcentra van Kibeo en OZHW krijgen de naam Kindcentrum Nova. Nova staat voor ster. Alle kinderen zijn sterren die de hele dag schitteren. En als een ster gaat stralen, dan ontstaat er iets moois. Alle kinderen hebben een talent en zijn uniek. Binnen Kindcentrum Nova worden deze talenten gezien, ze krijgen een podium en komen tot optimale bloei; hier gaan de kinderen van stralen! Ook staat nova voor nieuw. De opening van het kindcentrum is het begin van iets nieuws.

Daha fazla bilgi için www.kindcentrumnova.nl.

tr_TR