• Peuters
  • Reformatorische opvang

Welkom bij Kibeo in Bruinisse

Bij ons krijgt je peuter de christelijke waarden en normen mee, zoals je kind dat thuis gewend is. We beginnen en eindigen de dag altijd met een gebed, we zingen psalmen en luisteren in de kring met z’n allen naar een verhaal uit de Bijbel. Hierdoor is je kind al op jonge leeftijd vertrouwd met Gods Woord. Onze activiteiten zijn goed voor de ontwikkeling en vooral ook heel erg leuk! En jij weet dat je kind bij ons in deskundige en vertrouwde handen is. Kom gerust eens langs voor een rondleiding en ontdek of Kibeo bij jou en je kind past. We maken graag kennis met jou, want jij wordt nauw betrokken bij de opvang van je zoon of dochter.

Vriendelijke groet,
Chantal Otte
Vestigingsmanager

Goed om te weten
Peuteropvang in het kort
  • Op ma en do geopend van 8.00 – 12.00 uur
  • Dankzij peuterstart goed voorbereid naar de basisschool
  • Voor peuters vanaf 2,5 jaar
  • Elke dag bidden, zingen en lezen we uit de Bijbel
  • Medewerkers met een christelijk reformatorische achtergrond
  • GGD-rapport dagpopvang
Reformatorische Kinderopvang - Kibeo

Je peuter op ontdekkingstocht

Je kleine dreumes is een ontdekkende peuter geworden! Peuters worden snel zelfstandiger, zijn nieuwsgierig en spelen graag met leeftijdsgenootjes.

Spelenderwijs leren en groeien
Zoek jij voor je peuter een fijne opvang die geborgenheid en aandacht biedt en jouw kleintje ook voorbereidt op de basisschool? Met peuterstart van Kibeo krijgt je peuter de kans om op onderzoek uit te gaan, ervaringen op te doen en grenzen op te zoeken. Samen met vriendjes en vriendinnetjes leren én groeien ze. Samen met jou zorgen we ervoor dat je peuter zich stap voor stap ontwikkelt tot een kind dat straks klaar is voor de basisschool.

Spelenderwijs leren

Wanneer je peuter bij ons komt spelen, maakt hij of zij al heel snel een nieuw vriendje; Bas. Bas is een pop en maakt allerlei herkenbare, gewone, leuke en ook spannende dingen mee.

Nieuwe vaardigheden
Bas leert je peuter spelenderwijs een heleboel, zoals vriendjes maken en allerlei begrippen, zoals ‘groot’ en ‘klein’. Al zingend leert je zoon of dochter tellen en hoeveel dagen er in de week zitten.

Reformatorische kinderopvang - Kibeo
Reformatorische Kinderopvang

Welkom bij Kibeo

Stap binnen bij een vestiging bij jou in de buurt. Of maak een afspraak voor een rondleiding.

Contact

Stenenpad 3
4311 AJ Bruinisse

E-mail: refstenenpad@kibeo.nl
Telefoon: 06 86 83 93 73

Routebeschrijving Rondleiding

nl_NL