• Peuters
  • Reformatorische opvang
  • Spelend leren
Welkom bij Kibeo in Bruinisse

Bij ons krijgt je peuter de christelijke waarden en normen mee, zoals je kind dat thuis gewend is. We beginnen en eindigen de dag altijd met een gebed, we zingen psalmen en luisteren in de kring met z’n allen naar een verhaal uit de Bijbel. Hierdoor is je kind al op jonge leeftijd vertrouwd met Gods Woord. Onze activiteiten zijn goed voor de ontwikkeling en vooral ook heel erg leuk! En jij weet dat je kind bij ons in deskundige en vertrouwde handen is.

Benieuwd naar onze vestiging

Kom gerust eens langs voor een rondleiding en ontdek of Kibeo bij jou en je kind past. We maken graag kennis met jou, want jij wordt nauw betrokken bij de opvang van je zoon of dochter.

In het kort
  • Peutergroep op di en vrij van 8.15-11.45 uur
  • Dankzij peuterstart goed voorbereid naar de basisschool
  • Elke dag bidden, zingen en lezen we uit de Bijbel
  • Medewerkers met een christelijk reformatorische achtergrond
  • Gevestigd in de Ds. Pieter Van Dijkeschool
  • Nauwe samenwerking met de basisschool
  • Overal en altijd op de hoogte via Mijn Kibeo
Reformatorische Kinderopvang - Kibeo

Je peuter op ontdekkingstocht

Je kleine dreumes wordt 2 jaar, je hebt nu een ontdekkende peuter! Peuters worden snel zelfstandiger, zijn nieuwsgierig en spelen graag met leeftijdsgenootjes.

Spelenderwijs leren en groeien
Zoek jij voor je peuter een fijne opvang die geborgenheid en aandacht biedt en jouw kleintje ook voorbereidt op de basisschool? Met peuterstart van Kibeo krijgt je peuter de kans om op onderzoek uit te gaan, ervaringen op te doen en grenzen op te zoeken. Samen met vriendjes en vriendinnetjes leren én groeien ze. Samen met jou zorgen we ervoor dat je peuter zich stap voor stap ontwikkelt tot een kind dat straks klaar is voor de basisschool.

Doe meer met Bas

Wanneer je peuter bij ons komt spelen, maakt hij of zij al heel snel een nieuw vriendje; Bas. Bas is een pop en maakt allerlei herkenbare, gewone, leuke en ook spannende dingen mee.

Nieuwe vaardigheden
Bas leert je peuter spelenderwijs een heleboel, zoals vriendjes maken en allerlei begrippen, zoals ‘groot’ en ‘klein’. Al zingend leert je zoon of dochter tellen en hoeveel dagen er in de week zitten.

Reformatorische kinderopvang - Kibeo
Reformatorische Kinderopvang

Welkom bij Kibeo

Stap binnen bij een vestiging bij jou in de buurt. Of maak een afspraak voor een rondleiding.

Contact

Stenenpad 3
4311 AJ Bruinisse

E-mail: refstenenpad@kibeo.nl
Telefoon: 06 86 83 93 73

Routebeschrijving Rondleiding