• BSO
  • In de school

Welkom bij Kibeo Johnsonlaan in Goes

Je schoolkind heeft, samen met vriendjes, altijd wel wat te zien, te ontdekken of te doen bij Kibeo. ’s Ochtends rustig wakker worden voor de school begint. En ’s middags met vriendjes spelen, activiteiten organiseren of lekker bijkomen met een boek op de bank.

Je bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te stappen om te zien of Kibeo bij jou en je kind past. Of maak een afspraak voor een rondleiding. We maken graag kennis met je.

In het kort:
  • Dagelijks vóór en na schooltijd geopend
  • Gevestigd in basisschool CBS ’t Noorderlicht
  • Altijd en overal op de hoogte via Mijn Kibeo
  • Tijdens schoolvakanties kan je kind naar de VakantiemiX bij een BSO in de buurt:
Kinderopvang 's-Gravenpolder

BSO, speelparadijs voor schoolkids

Waar heb jij zin in? Jij bent de baas van jouw vrije tijd! Natuurlijk zijn regels en afspraken belangrijk op de BSO, maar er is ook alle ruimte voor eigen inbreng, het zelfstandig maken van keuzes en het spelen met leeftijdsgenootjes.

Net zoals thuis
Wij vinden het belangrijk dat je kind zich thuis voelt en een goede band heeft met de pedagogisch medewerkers. Van het samen ondernemen van een activiteit tot het rustig bijkomen van een drukke schooldag: in overleg kan alles. Want zo gaat het thuis vaak ook!

Relaxt naar je werk

Gaat jouw kind naar de basisschool en zoek je opvang vóór en/of na schooltijd? Omdat we om 7.00 uur al open zijn, heb je alle tijd om je kind eerst bij ons te brengen en daarna relaxt naar je werk te gaan. Wij zorgen ervoor dat je kind op tijd in de klas is. Na schooltijd zijn we zelfs tot na 18.00 uur geopend.

Kinderopvang Kibeo
Kinderopvang Kibeo

Welkom bij Kibeo

Stap binnen bij een vestiging bij jou in de buurt. Of maak een afspraak voor een rondleiding.

Contact

Johnsonlaan 54a
4463 GW Goes

E-mail: johnsonlaan@kibeo.nl
Telefoon: (0113) 760 250

Routebeschrijving Rondleiding