Kibeo Burg. Sandbergstraat Krabbendijke

Dagopvang
Peutergroep
Goede samenwerking met OBS de Klimroos en CBS De Zevensprong
Altijd een vertrouwd gezicht voor je kind

Welkom bij Kibeo Burg. Sandbergstraat Krabbendijke

Je kind heeft, samen met vriendjes, altijd wel wat te zien, te ontdekken of te doen bij kinderopvang Kibeo Burg. Sandbergstraat in Krabbendijke.

Samen buiten op avontuur op het natuurlijke speelplein, binnen in uitdagende hoeken spelen en samen uitdagende activiteiten vanuit het VVE-programma uitvoeren. Op deze manier wordt je kind optimaal voorbereid op de overstap naar de basisschool.

We werken nauw samen met OBS de Klimroos en CBS De Zevensprong. Handig voor jou, wanneer broertjes of zusjes naar de basisschool gaan.

Ben je benieuwd waar je kind straks misschien eet, speelt en vriendjes maakt? Je bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te stappen om te zien of Kibeo bij jou en je kind past. Of maak een afspraak voor een rondleiding bij kinderopvang Kibeo Burg. Sandbergstraat in Krabbendijke. We maken graag kennis met je.

Liesbeth Disco
Vestigingsmanager

Deze vestiging is erg gewild! Jouw gewenste startdatum en dagen waarop je opvang nodig hebt, bepalen wanneer je kind op deze vestiging terecht kan. Wacht daarom niet te lang met inschrijven. In sommige situaties komt je kind op de aanmeldlijst. We denken dan graag met je mee om de beste oplossing voor je te vinden.

Contactgegevens

Openingstijden

  • Dagopvang geopend van ma t/m vr van 7.30 uur tot 18.30 uur

Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.

LRK-nummer kinderdagverblijf: 593509778 Meer info en download GGD-rapport

Ouders vertellen