Kibeo Delkant Gameren

Peutergroep
We zijn gevestigd in de School met de Bijbel waarmee we nauw samenwerken
Elke dag bidden, zingen en lezen uit de Bijbel
Dankzij peuterstart goed voorbereid naar de basisschool

Welkom bij Kibeo Delkant Gameren

Wanneer je peuter spelenderwijs gaat leren op een peutergroep, is het fijn dat hij of zij christelijke normen en waarden meekrijgt, net zoals je kind dat thuis gewend is. We beginnen en eindigen de dag altijd met een gebed, we zingen psalmen en luisteren in de kring met z’n allen naar een verhaal uit de Bijbel. Hierdoor is je kind al op jonge leeftijd vertrouwd met Gods Woord. Ook de medewerkers die voor je kind zorgen, hebben een christelijke achtergrond. Kom gerust eens langs voor een rondleiding en ontdek of Kibeo bij jou en je kind past. We maken graag kennis met jou en je kind(eren).

Wist u dat er bij Kibeo Delkant veel te zien, beleven en ontdekken is voor uw peuter? Spelenderwijs leert uw peuter een heleboel. Zo werken we aan de taalontwikkeling van uw peuter. Dit doen we door het zingen van liedjes en het benoemen van de dingen die we doen. Voor de woordenschat lezen we elke dag voor. Maar er is ook ruimte voor beginnend rekenen, bijvoorbeeld door elke dag tot 5 te tellen. We benoemen de dagen van de week en leren de begrippen veraf en dichtbij.

Bij een peutergroep maakt uw kind snel vriendjes of vriendinnetjes. Uw kind ontwikkelt zich gemakkelijker wanneer hij of zij meerdere dagen in een vast ritme naar de peutergroep komt. Het biedt rust en stabiliteit. Kinderen worden socialer, leren rekening houden met elkaar en hoe ze samenwerken met andere kinderen.

Komt uw peuter ook meespelen?
Wilt u meer weten over de opvangmogelijkheden van uw peuter bij Kibeo Delkant Gameren? Neem vrijblijvend contact op via 06 86 89 56 25 of stuur een e-mail naar a.tlam@kibeo.nl en maak een afspraak voor een rondleiding. We maken graag kennis met u en uw kind!

Annick 't Lam
Vestigingsmanager

Contactgegevens

Openingstijden

  • Peutergroep geopend van ma t/m vr van 8.15 uur tot 12.15 uur
LRK-nummer kinderdagverblijf: 210319562 Meer info en download GGD-rapport

Ouders vertellen