Kibeo Dorpstienden 3 in Ouddorp

Dagopvang
Peutergroep
Knusse, sfeervolle vestiging in een oude kerk
Veel buitenspelen in de prachtig groene tuin, waar genoeg te ontdekken is
In het centrum van Ouddorp, naast de dokter en basisschool de Westhoek

Welkom bij Kibeo Dorpstienden 3 in Ouddorp

Bij Kibeo Dorpstienden 3 in Ouddorp is er voor je kind veel te zien, beleven en ontdekken. De allerkleinste ontdekken de wereld om hen heen. Leren kruipen op heerlijke zachte kleden en lekker brabbelen tegen leeftijdsgenootjes. Door voor te lezen of liedjes te zingen, werken we aan de taalontwikkeling van je kleintje. Binnen zijn er uitdagende speelhoeken voor je zoon of dochter en er kan natuurlijk ook altijd geknutseld worden, enorm leuk en goed voor de fijne motoriek! Buiten kan je kind lekker rennen of samen met vriendjes op avontuur gaan. Bij Kibeo is geen dag hetzelfde! We zijn gevestigd naast openbare basisschool De Westhoek en er is voldoende parkeergelegenheid, handig!

Ben je benieuwd waar je kind straks misschien eet, speelt en vriendjes maakt? Je bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te stappen om te zien of Kibeo bij jou en je kind past. Of maak een afspraak voor een rondleiding bij Kibeo Dorpstienden 3 in Ouddorp. We maken graag kennis met je!

Jeannette Klijn- Breen
Vestigingsmanager

Deze vestiging is erg gewild! Jouw gewenste startdatum en dagen waarop je opvang nodig hebt, bepalen wanneer je kind op deze vestiging terecht kan. Wacht daarom niet te lang met inschrijven. In sommige situaties komt je kind op de aanmeldlijst. We denken dan graag met je mee om de beste oplossing voor je te vinden.

Contactgegevens

Openingstijden

  • Dagopvang geopend op ma, di en do van 7.30 uur tot 18.30 uur

Let op, op onderstaande dagen is deze vestiging gesloten:

donderdag 26 + vrijdag 27 mei (Hemelvaartsdag + brugdag)
maandag 6 juni (2e Pinksterdag)

LRK-nummer kinderdagverblijf: 976786175 Meer info en download GGD-rapport

Ouders vertellen