Kibeo Evertsenstraat Goes

Buitenschoolse opvang
Lekker buitenspelen op het mooie buitenterrein
Heerlijk spelen in verschillende speellokalen en samen koken in de keuken
Extra begeleiding in de BSO+ groep voor schoolkids uit het speciaal onderwijs, in samenwerking met Juvent

Welkom bij Kibeo Evertsenstraat Goes

Je kind heeft, samen met vriendjes, altijd wel wat te zien, te ontdekken of te doen bij kinderopvang Kibeo Evertsenstraat in Goes. Op onze vestiging bieden wij, in samenwerking met Juvent, schoolkids uit het speciaal onderwijs extra begeleiding in de BSO+ groep.

Na schooltijd krijgt je kind alle ruimte om zijn of haar talent te ontdekken door leuke en leerzame activiteiten. Je kind gaat samen met vriendjes en vriendinnetjes op avontuur op het mooie buitenterrein en ze bedenken samen met welke thema’s ze aan de slag gaan. Dat is niet alleen leuk, maar zo leert je zoon of dochter ook samenwerken!

Ben je benieuwd waar je kind straks misschien eet, speelt en vriendjes maakt? Je bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te stappen om te zien of Kibeo bij jou en je kind past. Of maak een afspraak voor een rondleiding bij kinderopvang Kibeo Evertsenstraat in Goes. We maken graag kennis met je.

Kim Hageman
Vestigingsmanager

Deze vestiging is erg gewild! Jouw gewenste startdatum en dagen waarop je opvang nodig hebt, bepalen wanneer je kind op deze vestiging terecht kan. Wacht daarom niet te lang met inschrijven. In sommige situaties komt je kind op de aanmeldlijst. We denken dan graag met je mee om de beste oplossing voor je te vinden.

Contactgegevens

Openingstijden

  • BSO geopend van ma t/m vr
    • Voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur
    • Naschoolse opvang tot 18.30
LRK-nummer BSO: 141857900 Meer info en download GGD-rapport

Ouders vertellen