Kibeo Hertenweg Nieuwdorp

Peutergroep
Buitenschoolse opvang
Een veilige en vertrouwde plek voor je kind
Samen ontwikkelen en groeien met vriendjes
Via het ouderportaal zie je wat je kind allemaal beleeft en leert op een dag

Welkom bij Kibeo Hertenweg Nieuwdorp

Bij Kibeo Hertenweg kan je peuter en schoolkind terecht voor fijne en vertrouwde kinderopvang. Je kind ontwikkelt zich samen met vriendjes spelenderwijs in een uitdagende en stimulerende omgeving. Dankzij de nauwe samenwerking met CBS De Regenboog is er een doorgaande lijn voor je kind van Kibeo naar de basisschool.

Bij Kibeo maakt je nieuwsgierige peuter de eerste vriendjes en leert alles wat zij of hij straks als kleuter nodig heeft. Met behulp van Voorschoolse Educatie (VE) bieden wij je kind de juiste ondersteuning. Met het VE-programma ontwikkelt je kind zich spelenderwijs op het gebied van taal, rekenen, motorische en sociale-emotionele vaardigheden. Je peuter leert hoe het is om zichzelf te zijn in een groep, rekening met elkaar te houden, naar elkaar te luisteren en een eigen mening te geven. Kortom, alles wat nodig is om vol zelfvertrouwen naar zichzelf en de wereld om zich heen te kijken.

Waar wordt jouw schoolkind het gelukkigst van? Dat ontdekken we op de buitenschoolse opvang (BSO) van Kibeo Hertenweg! Na schooltijd krijgt je kind alle ruimte om zijn of haar talent te ontdekken met leuke en leerzame activiteiten. Je kind gaat samen met vriendjes en vriendinnetjes op avontuur en ze bedenken samen met welke thema’s ze aan de slag gaan. Dat is niet alleen leuk, maar zo leert je zoon of dochter ook samenwerken!

Zelf ervaren hoe fijn je kind bij Kibeo kan ontwikkelen, leren en samenspelen met vriendjes? Kom langs voor een rondleiding. We maken graag kennis met jou en je kind!

Monique Dek - Versluis
Vestigingsmanager

Deze vestiging is erg gewild! Jouw gewenste startdatum en dagen waarop je opvang nodig hebt, bepalen wanneer je kind op deze vestiging terecht kan. Wacht daarom niet te lang met inschrijven. In sommige situaties komt je kind op de aanmeldlijst. We denken dan graag met je mee om de beste oplossing voor je te vinden.

Contactgegevens

Openingstijden

  • De peutergroep is geopend op ma, di, do en vr van 8.30 tot 12.30 uur
  • De BSO is geopend op ma t/m vr van 14.00 uur tot 18.00 uur en de VSO op alle dagen van 7.3o uur tot 8.30 uur

Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.

LRK-nummer Kinderdagverblijf: 966727678 Meer info en download GGD-rapport
LRK-nummer BSO: 111114482 Meer info en download GGD-rapport

Ouders vertellen