Kibeo Kerkstraat 10 Made

Dagopvang
Peutergroep
Buitenschoolse opvang
Kinderen van verschillende leeftijden zitten bij ons samen in één groep. Zo leren ze van elkaar en houden ze rekening met elkaar.
Altijd een vertrouwd gezicht voor je kind
Dankzij peuterstart goed voorbereid naar de basisschool

Welkom bij Kibeo Kerkstraat 10 Made

Vanaf 5 februari is Kibeo Kerkstraat 10 Made gevestigd op een nieuwe locatie. Daarbij hoort ook een nieuwe naam Kibeo de Bernardus Made. Je kind is van harte welkom op de nieuwe vestiging!

Bij ons is er voor je kind veel te zien, beleven en ontdekken. Samen met vriendjes buitenspelen in de tuin. Binnen zijn er leuke speelhoeken en kan je zoon of dochter lekker knutselen, enorm leuk maar ook goed voor de fijne motoriek! Bij Kibeo is geen dag hetzelfde! Ben je benieuwd waar je kind straks misschien eet, speelt en vriendjes maakt? Maak een afspraak voor een rondleiding. We maken graag kennis met je!

 

Jasmijn van Pelt - Gielen
Vestigingsmanager

Deze vestiging is erg gewild! Jouw gewenste startdatum en dagen waarop je opvang nodig hebt, bepalen wanneer je kind op deze vestiging terecht kan. Wacht daarom niet te lang met inschrijven. In sommige situaties komt je kind op de aanmeldlijst. We denken dan graag met je mee om de beste oplossing voor je te vinden.

Contactgegevens

Openingstijden

  • Dagopvang geopend van ma t/m vr van 7.30 uur tot 18.30 uur
  • BSO geopend op ma, di en do
    • Naschoolse opvang tot 18.30 uur

Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.

LRK-nummer kinderdagverblijf: 222907514 Meer info en download GGD-rapport
LRK-nummer BSO: 275469219 Meer info en download GGD-rapport

Ouders vertellen