Kibeo Marconistraat Kruiningen

Peutergroep
Gevestigd in de Ds. Comrieschool waarmee we nauw samenwerken
Elke dag bidden, zingen en lezen uit de Bijbel
Gratis boekjes lenen bij de Prentotheek

Welkom bij Kibeo Marconistraat Kruiningen

Ieder kind is waardevol, uniek en een kostbaar geschenk. Met de Bijbel als basis ontdekken kinderen bij onze peutergroep in Kruiningen de talenten die ze van God hebben ontvangen. Samen met ouders begeleiden wij de kinderen bij het opgroeien.

Uw peuter krijgt liefdevolle aandacht van onze pedagogisch medewerkers met een christelijk reformatorische achtergrond. De Bijbel staat centraal in ons programma en het sluit aan bij herkenbare gewoontes van thuis. We leren kinderen eerbied te hebben voor God en brengen ze dankbaarheid en naastenliefde bij. Met verwondering ontdekken ze, samen met leeftijdsgenootjes, Gods schepping.

Bij de christelijk reformatorische peutergroep van Kibeo Marconistraat Kruiningen stimuleren we de groei van uw kind op het gebied van taal, rekenen, motorische en sociaal-emotionele vaardigheden. Een goede voorbereiding en aanvulling op de basisschool. Wij betrekken u als ouder actief bij de ontwikkeling van uw kind en zien ernaar uit om u en uw peuter te verwelkomen. Voor een doorlopende leerlijn werken wij nauw samen met het team van de Ds. Comrieschool.

Benieuwd naar onze peutergroep? Vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Ruth Koster
Vestigingsmanager
Ruth Koster
Vestigingsmanager

Deze vestiging is erg gewild! Jouw gewenste startdatum en dagen waarop je opvang nodig hebt, bepalen wanneer je kind op deze vestiging terecht kan. Wacht daarom niet te lang met inschrijven. In sommige situaties komt je kind op de aanmeldlijst. We denken dan graag met je mee om de beste oplossing voor je te vinden.

Contactgegevens

Openingstijden

  • Dagopvang geopend op ma t/m vr van 8.00 uur tot 12.00 uur

Let op, op onderstaande dagen is deze vestiging gesloten:

donderdag 26 + vrijdag 27 mei (Hemelvaartsdag + brugdag)
maandag 6 juni (2e Pinksterdag)

LRK-nummer kinderdagverblijf: 122503296 Meer info en download GGD-rapport

Ouders vertellen