• Peuters
  • Reformatorische opvang

Welkom bij Kibeo Hazelaarstraat in ‘s-Gravenpolder

Wanneer je peuter spelenderwijs komt leren bij ons op de dagopvang, is het fijn dat hij of zij christelijke normen en waarden meekrijgt, net zoals thuis. We beginnen en eindigen de dag altijd met een gebed, we zingen psalmen en luisteren in de kring met z’n allen naar een verhaal uit de Bijbel. Hierdoor is je kind al op jonge leeftijd vertrouwd met Gods Woord. Ook de medewerkers die voor je kind zorgen, hebben een christelijk reformatorische achtergrond. Kom gerust eens langs voor een rondleiding en ontdek of Kibeo bij jou en je kind past. We maken graag kennis met jou en je kind(eren).

Vriendelijke groet,
Arieke Dijksterhuis
Vestigingsmanager

Goed om te weten
In het kort
  • Van ma t/m vr geopend van 8.15 uur – 12.15 uur
  • Op ma, di en do ook geopend van 13.00 – 17.00 uur
  • 40 weken per jaar
  • Spelenderwijs leren voor 2- en 3-jarigen
  • Dankzij peuterstart goed voorbereid naar de basisschool
  • De Bijbel is ons uitgangspunt
  • De peuters hebben een eigen speelplein
  • GGD-rapport
Reformatorische kinderopvang - Kibeo

Je peuter op ontdekkingstocht

Je kleine dreumes wordt 2 jaar, je hebt nu een ontdekkende peuter! Peuters worden snel zelfstandiger, zijn nieuwsgierig en spelen graag met leeftijdsgenootjes.

Spelenderwijs leren en groeien
Zoek jij voor je peuter een fijne opvang die geborgenheid en aandacht biedt en jouw kleintje ook voorbereidt op de basisschool? Met peuterstart van Kibeo krijgt je peuter de kans om op onderzoek uit te gaan, ervaringen op te doen en grenzen op te zoeken. Samen met vriendjes en vriendinnetjes leren én groeien ze. Samen met jou zorgen we ervoor dat je peuter zich stap voor stap ontwikkelt tot een kind dat straks klaar is voor de basisschool.

Spelenderwijs leren

Wanneer je peuter bij ons komt spelen, maakt hij of zij al heel snel een nieuw vriendje; Bas. Bas is een pop en maakt allerlei herkenbare, gewone, leuke en ook spannende dingen mee.

Nieuwe vaardigheden
Bas leert je peuter spelenderwijs een heleboel, zoals vriendjes maken en allerlei begrippen, zoals ‘groot’ en ‘klein’. Al zingend leert je zoon of dochter tellen en hoeveel dagen er in de week zitten.

Reformatorische kinderopvang Goes - Kibeo

Welkom bij Kibeo

Stap binnen bij een vestiging bij jou in de buurt. Of maak een afspraak voor een rondleiding.

Contact

Hazelaarstraat 5
4431 DT 's-Gravenpolder

E-mail: refhazelaarstraat@kibeo.nl
Telefoon: 06 83 52 24 37

Routebeschrijving Rondleiding

nl_NL