Wij begrijpen wat je nodig hebt

Een keuze maken voor de opvang van je baby, die misschien nog niet geboren is, je dreumes of je peuter kan spannend zijn. Want wat is het beste voor je kindje? En waar voel jij je prettig bij? Je wilt het allerbeste voor je kind. Dan is het prettig om te weten dat je zoon of dochter bij ons in vertrouwde handen is. Door onze jarenlange ervaring kunnen we zorgen voor opvang die bij jouw kind past en kunnen we jou goed adviseren.

Ook bij jouw unieke situatie hebben wij een passend pakket. We ontzorgen jou. Daarom zijn sommige zaken gewoon inbegrepen bij de uurprijs:

  • Flesvoeding, afwisselende lunch, soepstengels en ontbijtkoek, vers fruit en drinken
  • Slaapzakje, zonnebrandcrème
  • We werken met de leerzame thema’s van Uk&Puk
  • Altijd en overal op de hoogte dankzij persoonlijke berichten en foto’s via Mijn Kibeo
  • Halen en brengen is altijd mogelijk tussen je contracturen, onafhankelijk van pakket
  • Fijn om te weten; je kind zit in een groep met leeftijdsgenootjes

Bekijk hieronder welk pakket het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

Aanvullende informatie voor peuters

Is de tabel niet goed leesbaar? Open hier de tarieventabel als pdf

 

Het reglement kinderopvangvoorzieningen 2018 is hierop van toepassing. Bekijk de algemene toelichting op onze diensten.

De genoemde tarieven zijn onder voorbehoud. Voor de gevolgen van type-, programmeer- of programmafouten op de website of in mailings kan Kibeo geen aansprakelijkheid aanvaarden.

 

Kinderopvangtoeslag; Tegemoetkoming in de kosten van kinderopvang

Werken jij en je partner? Dan kom je in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dit is een tegemoetkoming in de kosten die je ontvangt van de Belastingdienst. Vaak krijg je tot 70% van je kosten voor kinderopvang terug. Dit zorgt voor het nettobedrag dat je betaalt. Op toeslagen.nl vind je meer informatie over wanneer je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag en hoe je dit aanvraagt.

Maak een proefberekening

Aanvullende informatie voor peuters

De overheid vindt het erg belangrijk dat alle peuters de kans krijgen om met leeftijdsgenootjes naar de dagopvang te gaan. Zodat je kind, wanneer hij of zij 4 jaar wordt, goed voorbereid is op de basisschool. Daarom stellen sommige gemeenten extra geld of subsidies beschikbaar.

Dit geldt zowel voor peuters die een extra steuntje in de rug nodig hebben, alsook voor ouders die géén recht hebben op kinderopvangtoeslag en dus een maandelijke ouderbijdrage betalen.

Kijk wat jouw gemeente hiervoor beschikbaar stelt.