Wij begrijpen wat je nodig hebt

Een keuze maken voor de opvang van je peuter kan spannend zijn. Want wat is het beste voor je kindje? En waar voel jij je prettig bij? Je wilt het allerbeste voor je kind. Dan is het prettig om te weten dat je zoon of dochter bij ons in vertrouwde handen is. Door onze jarenlange ervaring zorgen voor opvang die bij jouw kind past en we kunnen jou goed adviseren.

Ook bij jouw unieke situatie hebben wij een passend pakket. We ontzorgen jou. Daarom zijn sommige zaken gewoon inbegrepen bij de uurprijs:

  • Afwisselende lunch, gezonde tussendoortjes en drinken
  • Slaapzakje en zonnebrandcrème
  • Peuterstart; we werken met de leerzame thema’s van Uk&Puk
  • Altijd en overal op de hoogte dankzij persoonlijke berichten en foto’s via Mijn Kibeo
  • Halen en brengen is altijd mogelijk tussen je contracturen, onafhankelijk van pakket
  • Fijn om te weten; je kind zit in een groep met leeftijdsgenootjes

De peuterspeelzaal valt bij Kibeo onder de Dagopvang. Komt je kindje bijvoorbeeld twee dagdelen van 3,5 uur (of 3 uur) in de week spelen en leren met vriendjes? Dan is het pakket ‘Past bij jou’ ideaal! Bekijk hieronder welk pakket het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

Aanvullende vergoedingen voor peuteropvang per gemeente.

Is de tabel niet goed leesbaar? Open hier de tabel als pdf.

Het reglement kinderopvangvoorzieningen is hierop van toepassing. Bekijk de algemene toelichting op onze diensten.

De genoemde tarieven zijn onder voorbehoud. Voor de gevolgen van type-, programmeer- of programmafouten op de website of in mailings kan Kibeo geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kinderopvangtoeslag; Tegemoetkoming in de kosten van kinderopvang

Werken jij en je partner? Dan kom je in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dit is een tegemoetkoming in de kosten die je ontvangt van de Belastingdienst. Vaak krijg je tot 70% van je kosten voor kinderopvang terug. Dit zorgt voor het nettobedrag dat je betaalt. Op toeslagen.nl vind je meer informatie over wanneer je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag en hoe je dit aanvraagt.

Maak een proefberekening

Facturatie over 10 maanden

Kibeo factureert de kosten voor BSO over 10 maanden ipv over 12 maanden. Je ontvangt in de maanden juni en juli geen factuur.

Hoe werkt dit?
Je komt een bedrag overeen voor een jaar. Dit jaarbedrag wordt verdeeld over 10 maanden. Dit is handig; je betaalt nog steeds een vast bedrag per maand en je ontvangt geen facturen in de zomervakantie. Heb je recht op kinderopvangtoeslag, dan kun je je toeslag per maand hierop laten aansluiten. Bekijk meer uitleg over deze manier van factureren en de instructie voor het instellen van je toeslag.

Aanvullende vergoedingen voor peuters

De overheid vindt het erg belangrijk dat alle peuters de kans krijgen om met leeftijdsgenootjes naar de dagopvang te gaan. Dit is goed voor de ontwikkeling van je kind, want hier maakt je peuter vriendjes, leert tellen, zingt liedjes en nog veel meer! Zo is je kind, wanneer hij of zij 4 jaar wordt, goed voorbereid is op de basisschool.

Om dit extra te stimuleren, komen sommige gemeenten je tegemoet in de kosten voor dagopvang. Dit geldt zowel voor peuters die een extra steuntje in de rug nodig hebben, als voor ouders die géén recht hebben op kinderopvangtoeslag en dus een maandelijkse ouderbijdrage betalen.

Kijk wat jouw gemeente hiervoor beschikbaar stelt