Wij begrijpen wat je nodig hebt

Een keuze maken voor de opvang van je peuter kan spannend zijn. Want wat is het beste voor je kindje? En waar voel jij je prettig bij? Je wilt het allerbeste voor je kind. Dan is het prettig om te weten dat je zoon of dochter bij ons in vertrouwde handen is. Door onze jarenlange ervaring zorgen voor opvang die bij jouw kind past en we kunnen jou goed adviseren.

De peuterspeelzaal (of crèche) valt bij Kibeo onder de Dagopvang. Komt je kindje bijvoorbeeld twee dagdelen van 4 uur in de week spelen en leren met vriendjes? Dan is het pakket ‘Past bij jou’ ideaal.

Wat kost dagopvang in 2022 voor mijn kind?

Bekijk hieronder welk pakket het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

* Bovengenoemde netto uurprijs is een gemiddelde, gebaseerd op een jaarinkomen van € 45.000,-.

Bekijk hier de tarieven van 2021

Standaard inbegrepen

Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken zijn sommige zaken bij alle pakketten standaard inbegrepen bij onze uurprijs:

  • Afwisselende lunch (m.u.v. de peuters die 4 uur komen), gezonde tussendoortjes en drinken
  • Slaapzakje en zonnebrandcrème
  • Je peuter krijgt met Peuterstart de beste voorbereiding op de basisschool
  • Je beleeft de dag mee dankzij persoonlijke berichten en foto’s via de ouderportal Mijn Kibeo
  • Halen en brengen is altijd mogelijk tussen je contracturen, onafhankelijk van je pakket
  • Fijn om te weten; je kind zit in een groep met leeftijdsgenootjes

Aanvullende mogelijkheden

Af en toe extra opvang – € 10,08 bruto per uur
Heb je een keer extra opvang nodig binnen de standaard openingstijden? Als er ruimte is binnen de groep van je kindje, kan hij of zij extra meespelen.
Je betaalt hiervoor een vast tarief van € 10,08 per uur.

Opvang buiten de standaard openingstijden –  € 8,92 bruto per half uur
De dagopvang is standaard geopend van 7.30 tot 18.30 uur.
Heb je opvang nodig buiten de standaardopeningstijden, dan betaal je hiervoor een tarief van € 8,92 bruto per half uur.
Voor klanten in Barendrecht en de Hoeksche Waard geldt het tarief dat is vastgelegd in het opvangcontract.

Luiers – € 0,13 per uur
Luiers zitten bij ons niet inbegrepen in de uurprijs. Op deze manier betaal je alleen luiers wanneer je kindje ze ook echt nodig heeft.
Je kunt kiezen of je ze van thuis meeneemt of dat je het gemakkelijker vindt dat wij ervoor zorgen.
Wil je dat wij ervoor zorgen, dan betaal je hiervoor een opslag van € 0,13 per uur.

Maak een proefberekening

Wil je graag weten wat je nettokosten zouden zijn voor opvang bij Kibeo? Met onze handige rekentool krijg je snel een goed idee van wat je uiteindelijk maandelijks kwijt bent.
We kunnen ons ook voorstellen dat je misschien graag geholpen wilt worden met wat de voordelen en kosten zijn van elk pakket. Neem contact met ons op via klantrelatie@kibeo.nl of 0113 760 250 voor een gratis advies en een offerte op maat.

Maak een proefberekening

Lees meer over Dagopvang Altijd zeker

Binnen het opvangpakket ‘Dagopvang Altijd zeker’ hebben we drie verschillende varianten. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie kies je het pakket dat het beste bij je past. Met de rekentool kun je bij elk opvangpakket eenvoudig berekenen wat jouw netto maandkosten worden.

Dagopvang Altijd zeker-4 dagen voor gemiddeld € 1,23 netto per uur
Vind je veel zekerheid prettig en heb je behoefte aan 4 of 5 dagen opvang, dan kun je gebruik maken van ons meest voordelige pakket ‘Dagopvang Altijd zeker-4 dagen’. Jouw kindje is 52 weken per jaar, 4 of 5 vaste dagen per week van harte welkom om mee te spelen. Een dag duurt bij ons 11 uur; van 7.30 – 18.30 uur.
De bruto uurprijs van dit opvangpakket is € 8,53.

Dagopvang Altijd zeker-3 dagen voor gemiddeld € 1,42 netto per uur
Bij ‘Dagopvang Altijd zeker-3 dagen’ is jouw kindje is 52 weken per jaar, 3 vaste dagen per week met een woensdag en/of een vrijdag van harte welkom om mee te spelen. Een dag duurt bij ons 11 uur; van 7.30 – 18.30 uur.
De bruto uurprijs van dit opvangpakket is € 8,72.

Dagopvang Altijd zeker-2 dagdelen voor gemiddeld 1,62 netto per uur 
Bij ‘Dagopvang Altijd zeker- 2 dagdelen’ is jouw kindje is 52 weken per jaar, minimaal 2 dagdelen per week van harte welkom om mee te spelen. Je maakt ook gebruik van dit pakket wanneer je kindje 3 dagen per week komt, waarvan niet op woensdag of vrijdag. Een dagdeel duurt bij ons 5,5 uur, opvang is mogelijk van 7.30 uur tot 13.00 uur, van 13.00 uur tot 18.30 uur en van 7.30 tot 18.30 uur.
De bruto uurprijs van dit pakket is € 8,92.

Naar boven

Lees meer over Dagopvang Past bij jou

Dagopvang Past bij jou voor gemiddeld € 2,78 netto per uur

Liever het gemak van opvang volledig aangesloten bij jouw persoonlijke situatie? Dan is ‘Dagopvang Past bij jou’ wellicht een goede optie. Jouw kindje is 40 tot 52 weken per jaar, minimaal 2 vaste dagdelen per week van harte welkom om mee te spelen. Een dagdeel duurt minimaal 4 uur, daarna kun je per half uur verlengen. Opvang is mogelijk tussen 7.30 uur en 18.30 uur.
De bruto uurprijs van dit pakket is € 10,08.

Als je incidenteel een keertje extra opvang afneemt bovenop je vaste opvang, dan betaal je bij alle pakketten dit uurtarief voor de extra afgenomen opvang.

Naar boven

Kinderopvangtoeslag; Tegemoetkoming in de kosten van kinderopvang

Als jij en je partner allebei werken of studeren, kom je vaak in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Dit is een tegemoetkoming in de kosten van kinderopvang. Je krijgt soms tot wel 70% van de kosten terug. Hoeveel toeslag je krijgt, hangt af van je inkomen, het aantal uur dat je werkt en het aantal kinderen waarvoor je opvang nodig hebt. De tarieven bij Kibeo zijn bruto tarieven, hierover ontvang je nog kinderopvangtoeslag. Als we spreken over netto kosten, dan is de kinderopvangtoeslag hier vanaf gehaald.

Kijk voor meer informatie over kinderopvangtoeslag op toeslagen.nl.

Aanvullende vergoedingen voor peuters

De overheid vindt het erg belangrijk dat alle peuters de kans krijgen om met leeftijdsgenootjes naar de dagopvang te gaan. Dit is goed voor de ontwikkeling van je kind, want hier maakt je peuter vriendjes, leert tellen, zingt liedjes en nog veel meer! Zo is je kind, wanneer hij of zij 4 jaar wordt, goed voorbereid is op de basisschool.

Om dit extra te stimuleren, komen sommige gemeenten je tegemoet in de kosten voor dagopvang. Dit geldt zowel voor peuters die een extra steuntje in de rug nodig hebben, als voor ouders die géén recht hebben op kinderopvangtoeslag en dus een maandelijkse ouderbijdrage betalen.

Kijk wat jouw gemeente hiervoor beschikbaar stelt

Het reglement kinderopvangvoorzieningen is hierop van toepassing. Bekijk de algemene toelichting op onze diensten.

De genoemde tarieven zijn onder voorbehoud. Voor de gevolgen van type-, programmeer- of programmafouten op de website of in mailings kan Kibeo geen aansprakelijkheid aanvaarden.

nl_NL