Komende week is het de Week van de Opvoeding! Van maandag 1 tot en met 7 oktober zijn er overal op Schouwen-Duiveland leuke en informatieve activiteiten rond opvoeden en ouderschap. Onze pedagogisch specialisten Niloufar Louwerse en Petra Schipper geven tijdens deze week workshops peuteryoga in Bruinisse en Renesse.

Dit jaar draait de week om het thema ‘Opvoeden is samenspel’. Opvoeden is geen zaak van ouders alleen. Ook scholen, kinderopvang, sportverenigingen en organisaties als GGD en SMWO en andere welzijns- en gezondheidsorganisaties spelen hierbij een rol. Daarom leveren ook zij een bijdrage aan deze week vol activiteiten rond opvoeden. Doel van deze speciale opvoedweek; het tijdig signaleren en aanpakken van opvoedproblemen.

Programma Week van de Opvoeding
Het programma van de Week van de Opvoeding biedt uiteenlopende activiteiten voor ouders, opvoeders en voor jongeren zelf. Kibeo’s pedagogisch specialisten Niloufar Louwerse en Petra Schipper geven op woensdag 3 oktober een workshop peuteryoga in Bruinisse en Renesse. De workshops worden gehouden in de scholen waar Kibeo de Meerpaal en Kibeo Mauritsweg gevestigd zijn. Om 13.00 uur start de workshop in Bruinisse en om 15.30 uur in Renesse.

Het volledige programma van de Week van de Opvoeding  is te vinden op www.weekvandeopvoeding.nl of www.schouwen-duiveland.nl

nl_NL