De zomervakantie is in aantocht en dat betekent bij Kibeo de VakantiemiX; het vakantieprogramma op de BSO. Ook deze vakantie heeft Kibeo elke dag verrassende activiteiten voor je kind en zijn of haar vriendjes. Het belooft weer een gave en actieve zomer vol nieuwe avonturen te worden!

Elke dag een leuke dag
Tijdens de VakantiemiX is er genoeg te doen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De kinderen kunnen elke dag zelf kiezen uit twee van de drie gave, uitdagende activiteiten die op het programma staan. Bewegen, kunst of theater? Het kan allemaal met keuze uit onder andere Afrikaans voetbal, een catchy rap maken of vloggen over de vakantie-BSO samen met vriendje. En natuurlijk gaan we lekker veel buiten bewegen, doen we waterspelletjes en maken we samen een gezonde lunch; de kinderen beleven een heleboel!

Samen struinen door de natuur
De Wiedewei-vestigingen, de groene BSO binnen Kibeo, hebben een eigen programma; de Groenmix. Een hele vakantie samen met vriendjes struinen, zoeken, voelen, kijken, klimmen en ontdekken in de natuur. Wat we hier vinden, is iedere keer weer een verrassing. Met stokken maken we gave zwaarden en met bladeren knutselen we mini-schilderijtjes.

Inschrijven
Kijk voor meer informatie of inschrijven op kibeo.nl/vakantieopvang.

nl_NL