Werken bij Kibeo – H Werken bij Kibeo – H

Werken bij Kibeo

Bij Kibeo vinden we jouw groei belangrijk!

Kinderopvang is belangrijk voor ieder kind. Kinderen leren hoe ze contact krijgen met andere kinderen, ze maken er hun eerste vriendjes, ze leren zich goed voelen in een groep en krijgen zelfvertrouwen. Door laagdrempelige en leeftijdsgerichte activiteiten werken we aan de ontwikkeling van de kinderen. Jij speelt hierin een belangrijke rol, of je nu op de groep werkt als pedagogisch medewerker, of werkzaam bent op het servicekantoor. Bij Kibeo kan je jezelf blijven ontwikkelen in je vakgebied. Zo zorgen we voor kwalitatief goede opvang en voldoende uitdaging voor jou.

Vind jouw droombaan

Jij telt!

mara
Jouw persoonlijke ontwikkeling staat voorop! Bij Kibeo heb je de mogelijkheid jezelf eindeloos te ontwikkelen. Wij hebben een eigen intern opleidingsprogramma; De Kibeo Academie. Iedereen die bij ons werkt, volgt jaarlijks een aantal cursussen, waarmee de vakkennis wordt verdiept en aangevuld. Hiermee krijg je volop de mogelijkheid je verder te specialiseren in jouw vakgebied of door te groeien naar andere functies binnen Kibeo. Met een heel team praktijkopleiders en trainers staan we graag voor je klaar en helpen we je graag mee groeien binnen Kibeo.
Mara Oele
Manager Opleiding & Training
werken bij-facts figures

Nieuwsgierig? Wij wel naar jou!

Lijkt het jou wel wat om te werken met kinderen? Of spreekt de branche je aan en wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen het servicekantoor, bijvoorbeeld op het gebied van bestuur en beleid, klantenservice, planning of financiële administratie? Bekijk snel al onze mogelijkheden en vacatures voor de leukste banen binnen de kinderopvang.

Ga snel naar

Veel pedagogisch medewerkers gezocht!

Werken als Pedagogisch medewerker

“Op zaterdagochtend zet Nina al haar knuffels in een kring en speelt ze jou na tijdens de kringgesprekken,” vertelt de mama van Nina. Van zulke momenten krijg jij een glimlach op je gezicht. Van baby’s die beginnen te kruipen tot peuters die woorden op de grappigste manieren uitspraken. Elke dag weer zie jij vooruitgang bij de kinderen en daar heb jij aan bij mogen dragen.

Extra leuk:
• Kibeo is graag trendsetter in de sector, telkens weer nieuwe en creatieve concepten dus!
• Goede salaris, een bonus bij 24-urige contracten en een hogere bonus bij 28-urige contracten.
• Elke december word je in de watten gelegd met een kerstpakket én eindejaarsuitkering.

Bekijk alle vacatures bij Kibeo

Werken als vestigingsmanager

Jij bent vaak de rots in de branding en staat graag klaar voor de mensen om je heen. Als Vestigingsmanager ben je het eerste aanspreekpunt van jouw vestiging. Je hebt nauw contact met de basisschool om te zorgen voor een doorlopende leerlijn van dagopvang en peuteropvang tot basisschool en BSO. Daarnaast ben je meewerkend als Pedagogisch Medewerker en draag je bij aan de ontwikkeling van kinderen.

Extra leuk:

 • Een veelzijdige baan met verantwoordelijkheden verveelt nooit!
 • Goede salaris, een bonus bij 24-urige contracten en een hogere bonus bij 28-urige contracten.
 • Elke december word je in de watten gelegd met een kerstpakket én eindejaarsuitkering.
Bekijk alle vacatures bij Kibeo

Werken op het servicekantoor

Kibeo heeft drie servicekantoren; twee in Goes (ZL) en één in Made (NB). Werken op het Servicekantoor betekent dat je de collega’s op de vestigingen ondersteunt en ervoor zorgt dat het werk op de groep op rolletjes loopt. Ga jij puzzelen om collega’s in te roosteren of werk je liever mee aan de invulling van het pedagogisch beleid? Misschien ben jij wel erg goed in communicatie. Bekijk onze vacatures en misschien zit er wel één tussen die goed bij jou past!

Extra leuk: 

 • Je werkt aan innovaties in onze kinderopvang en bent betrokken bij diverse projecten, waarbij je samenwerkt met zowel jonge als ervaren collega’s.
 • Ruime opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden.
 • Elke december word je in de watten gelegd met een kerstpakket én eindejaarsuitkering.

Benieuwd naar het servicekantoor? Bekijk de sfeerimpressie!

Bekijk alle vacatures bij Kibeo

Medewerkers vertellen

62c422f5-3b4f-41b3-a89a-de0f4e3a1a3c
Ik krijg onstuitbaar veel energie van werken met kinderen! Als pedagogisch medewerker bied je kinderen structuur, een vluchtheuvel, veiligheid. Als ik de kinderen op mijn vestigingen een tijd niet gezien heb dan komen ze bij me vertellen ‘Ik heb je gemist, ik vind je lief’. Als de kinderen jou fijn vinden en ze voelen zich veilig en vertrouwd, dat is toch fantastisch?!
Silvia Schamhart-Tampung
Pedagogisch Medewerker bij Kibeo
Leandra van den Kieboom
Werken met kinderen is heerlijk! Je ziet ze groeien en ontwikkelen en je mag ze daarin begeleiden. Vestigingsmanager zijn bij Kibeo is een mooie combi van een aansturende rol en kinderen helpen ontwikkelen. Dat maakt mijn werk enorm leuk! Kibeo is een grote organisatie met een kleinschalig karakter, die oog heeft voor haar personeel. Er zijn allerlei opleidingsmogelijkheden. Als collega's werken we veel samen wat maakt dat we echt een team zijn en we er samen voor de kinderen zijn. Een nieuwe collega wacht een warm welkom!
Leandra van den Kieboom
Vestigingsmanager
MicrosoftTeams-image
Ik ben bij Kibeo begonnen als klantadviseur en planner, maar kreeg de mogelijkheid om door te groeien naar een functie die paste bij mijn studie. Werken als beleidsmedewerker is heel veelzijdig en uitdagend, want je zit dicht bij het vuur van de organisatie. Je hebt de kans om veranderingen in gang te zetten. Ons team is een mooie mix van jonge medewerkers met een frisse blik en ervaren collega's met veel kennis. We sparren veel samen en hebben als team een doel voor ogen.
Anne Vogel
Medewerker Bestuur en Beleid

Stage bij Kibeo

Wij bieden jou een leuke en uitdagende stageplek met professionele begeleiding. Na je studie bieden we je een baan en kan je aan de slag bij één van onze vestigingen. Werken in een organisatie die voor jou al vertrouwd is, dat is fijn!

Extra leuk:

 • Je leert werken met kinderen in verschillende leeftijdsklassen: baby’s, peuters en basisschoolkinderen
 • Samen met een ervaren pedagogisch medewerker ervaar je hoe leuk het is om te werken in de kinderopvang
 • We bieden je een uitgebreid inwerkproces, feedbackgesprekken en tijd om je schoolopdrachten uit te voeren
 • Een vaste werkbegeleider op de vestiging, welke altijd jouw aanspreekpunt is
 • Een fijne stagevergoeding van €160,- euro per maand bij 4 of 5 werkdagen per week

Geen juiste diploma’s? Geen probleem!

Wil je werken in de kinderopvang maar beschik je nog niet over de juiste kwalificaties? Kibeo helpt je op weg. Word zij-instromer in de kinderopvang!

Heb je ervaring in de kinderopvang, maar voldoet jouw diploma niet (meer) aan de huidige eisen voor het werken op de dagopvang of buitenschoolse opvang (BSO)? Of heb je juist geen ervaring maar bijvoorbeeld een diploma in de gehandicaptenzorg, activiteitenbegeleider, sociaal werk of een ander diploma in de zorg en welzijnssector? Bij Kibeo kun je een zij-instroom traject volgen waarbij je je binnen 3 maanden kwalificeert voor werken op de groep!

Extra leuk:

 • Tijdens het zij-instroom traject kom je te werken op één van onze vestigingen
 • De opleidingskosten worden door Kibeo vergoed
 • Je krijgt van ons een leerarbeidsovereenkomst van minimaal 20 uur per week
 • Samen kijken we welke vestiging het beste bij jou past!

Doe de diplomacheck en kijk of je in aanmerking komt voor dit zij-instroom traject!

Meer informatie
Doe de diplomacheck

Zin in een goed gesprek?

Foto Malou
Samen bespreken we waar jij blij van wordt in je werk. Heb je vragen? Neem dan contact met mij op! Bel of app gerust naar 06 59 83 82 04 of mail naar m.stam@kibeo.nl. Ik maak graag kennis met je!
Malou Stam
Recruiter