Wat kost baby – Header M Wat kost baby – Header M

Contact

Contact met Kibeo

Je bent altijd van harte welkom om contact met ons op te nemen, we beantwoorden graag al je vragen. Voor vragen en hulp zijn wij bereikbaar via: e-mail naar klantrelatie@kibeo.nl  of via telefoon (0113) 760 250. Voor hulp bij inschrijven of aanvragen van kinderopvangtoeslag kun je ook altijd op het Service Kantoor van Kibeo in Goes langskomen. Door corona is onze dienstverlening wel wat aangepast.

Langskomen op afspraak

We vragen je om voorafgaand aan je bezoek aan het Service Kantoor een afspraak te maken met een medewerker van Klantrelatie. Vul daarvoor onderstaand formulier in. Een medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.

In verband met drukte bij de afdeling Klantrelatie kan de reactietermijn wat langer duren.

Naam*
E-mailadres*
*Een fysieke afspraak op het Service Kantoor is op dit moment helaas niet mogelijk. Daarom gaan we graag telefonisch of via video met je in gesprek.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Bereikbaar:

  • ma t/m vr van 8:00 – 17:00 uur
  • tijdens schoolvakanties ma t/m vr van 8:30 – 17:00 uur

Overige contact informatie

Persvragen
De afdeling Marketing & Communicatie is het aanspreekpunt voor eventuele persvragen. Perscontact is mevr. S. Vermeire, via mc@kibeo.nl of 0113-760 230.

Advertentie-of sponsoraanvragen
De afdeling Marketing & Communicatie is het aanspreekpunt voor eventuele advertentie- of sponsoraanvragen. Neem hiervoor contact op via mc@kibeo.nl.

Zakelijk
KvK-nummer: 22049355
BTW-nummer: 8103.24.453.B.01

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de opvang bij Kibeo? Misschien staat hij wel tussen onze veelgestelde vragen. Zo niet, dan kun je altijd contact met ons opnemen via klantrelatie@kibeo.nl of bel (0113) 760 250.

Ga naar veelgestelde vragen