MJL_2734 MJL_2734

Maak een proefberekening

Graphic

Rekentool

Let op: Onze rekentool is op dit moment alleen nog geschikt voor ouders die in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag.

Wat kinderopvang kost, hangt af van je persoonlijke situatie. Met onze handige rekentool krijg je snel een goed idee van wat je uiteindelijk maandelijks kwijt bent. Je ziet wat de kosten voor de gewenste opvang zijn en een indicatie wat je aan toeslag terugkrijgt van de overheid.

Kinderopvangtoeslag of niet? 

De overheid vindt opvang erg belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Daarom krijg je, wanneer jij en je partner beide werkzaam of studerend zijn, een tegemoetkoming in de kosten van de opvang; kinderopvangtoeslag. Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag en wil je wel graag je netto maandkosten berekenen? Neem dan contact op met de afdeling Klantrelatie via [email protected] of 0113 760 250. Je ontvangt dan gratis advies en een offerte op maat.

De overheid vindt het erg belangrijk dat alle peuters de kans krijgen om met leeftijdsgenootjes naar de opvang te gaan. Daarom stelt de gemeente vaak extra subsidie beschikbaar om peuteropvang voor alle ouders betaalbaar te maken. Als je géén recht hebt op kinderopvangtoeslag, betaal je voor de opvang van je peuter een inkomensafhankelijke maandelijkse bijdrage. Iedere gemeente heeft hiervoor zijn eigen regeling. Check hier welke (extra) regelingen er in jouw gemeente zijn!

Let op: Op dit moment kunnen de tarieven van de rekentool afwijken van onze daadwerkelijke tarieven. Wil je een actuele berekening van je opvangtarief? Neem dan contact op met de afdeling Klantrelatie via [email protected] of 0113 760 250

Maak een proefberekening