Wat kost het – Header D Wat kost het – Header D

Maak een proefberekening

Rekentool

Let op: Onze rekentool is op dit moment alleen nog geschikt voor ouders die in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. 

Wat kinderopvang kost, hangt af van je persoonlijke situatie. Met onze handige rekentool krijg je snel een goed idee van wat je uiteindelijk maandelijks kwijt bent. Je ziet wat de kosten voor de gewenste opvang zijn en een indicatie wat je aan toeslag terugkrijgt van de overheid.

 

Kinderopvangtoeslag of niet? 

De overheid vindt opvang erg belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Daarom krijg je, wanneer jij en je partner beide werkzaam of studerend zijn, een tegemoetkoming in de kosten van de opvang; kinderopvangtoeslag. Je krijgt soms tot wel 70% van de kosten terug. Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag en wil je wel graag je netto maandkosten berekenen? Neem dan contact op met de afdeling Klantrelatie via klantrelatie@kibeo.nl of 0113 760 250. Je ontvangt dan gratis advies en een offerte op maat.

Als je géén recht hebt op kinderopvangtoeslag, betaal je een inkomensafhankelijke maandelijkse bijdrage. Iedere gemeente heeft hiervoor zijn eigen regeling. Check hier welke (extra) regelingen er in jouw gemeente zijn!

Maak een proefberekening