DSC_0345 DSC_0345

Buitenschoolse opvang

Gaat je kind naar de basisschool en ben je op zoek naar kinderopvang? Kom dan eens kijken bij Kibeo. Je zoon of dochter kan voor en na schooltijd én tijdens de schoolvakanties bij ons terecht.

Nieuwe dingen leren door leuke workshops te volgen of creatief ontspannen in het atelier. Bij onze Buitenschoolse opvang (BSO) mogen de kinderen meedenken over de activiteiten en wat ze zouden willen leren en doen. Zo hebben we altijd een leuk programma voor je kind.

Elke BSO is gekoppeld aan één of meerdere scholen en vrijwel alle BSO’s van Kibeo zijn in of dichtbij een basisschool gevestigd. Handig voor jou en vertrouwd voor je kind!

Extra fijn; vers fruit, drinken en (gezonde) tussendoortjes zitten bij de opvang inbegrepen.

Bekijk vestigingen met Buitenschoolse opvang

Ontspannen na schooltijd

Na een intensieve dag op school, kan je kind bij onze BSO nieuwe talenten ontdekken, lekker knutselen, spelen en op ontdekking met vriendjes en vriendinnetjes. Je kind kan kiezen uit allerlei activiteiten. Van even chillen op de bank met een boek, samen met vriendjes spelletjes doen, een leuke workshop volgen of buiten spelen op het grote groene plein. In overleg kan alles, want zo gaat het thuis vaak ook.

Opvang wanneer jij het nodig hebt

Of je nu meer rust nodig hebt in de ochtendroutine of als gezin juist zorgeloos wilt thuiskomen aan het einde van de dag: wij richten de opvang in zoals die bij jullie past. Omdat we om 7.00 uur al open zijn, heb je alle tijd om je kind eerst bij ons te brengen en daarna relaxt naar je werk te gaan. Wij zorgen ervoor dat je kind op tijd in de klas is. Na schooltijd zijn we zelfs tot na 18.30 uur geopend. Maak je wensen kenbaar en wij regelen het!

MJL_1896
Ook bij ons

Vakantieopvang

BSO bij Kibeo is altijd leuk! En tijdens schoolvakanties helemaal, want dan doen we er een schepje bovenop.

We vieren dan de VakantiemiX. Een leuk en gevarieerd programma voor vakantieopvang. Heel veel buiten bewegen, spelletjes doen, knutselen, samen lezen. Tijdens de VakantiemiX kan je kind meedoen aan een heleboel uitdagende activiteiten. Niks moet, (bijna) alles mag, want het is tenslotte vakantie!

Schrijf je kind voor elke vakantie in via het Ouderportaal.

Kom miXen bij Kibeo!
Ook bij ons

Sport-BSO

Voetballen, hockeyen, maar ook stoelendans, vissentikkertje en toverbal. Sporten, springen, rennen en bewegen, dat doet je kind na schooltijd op de sport-BSO. Doel: Samen plezier hebben in sport en bewegen!

Voldoende sporten en bewegen is namelijk belangrijk voor de ontwikkeling en gezondheid van je kind. We zorgen voor een goede balans tussen inspanning en ontspanning.

Je kind kan op deze vestigingen naar de sport-BSO:

Kibeo Sport-BSO Heinkenszand
Kibeo Vroonlandseweg in Kapelle
Kibeo Sport-BSO Hoeksche Waard
Kibeo Sport-BSO Zierikzee
Kibeo Sport-BSO Goes

Ook bij ons

Theater-BSO

Kibeo heeft ook twee heuse theater-BSO’s. Hier laten we allerlei aspecten van theater aan bod komen. Zoals toneel, dans, muziek, decor. Maar ook schmink, poppenkast en belevingsactiviteiten.

Je kind kan zich creatief uitleven en leert spelenderwijs voor een groep te staan. Plezier maken staat voorop!

Je kind kan op deze vestigingen naar de theater-BSO:

Kibeo Elvis Presleylaan in Goes

Ook bij ons

BSO voor kinderen met extra ondersteuningsbehoeften

Heeft je kind een extra zorgvraag? Dan kan hij of zij na schooltijd meespelen op een BSO voor kinderen met extra ondersteuningsbehoeften. Met veel aandacht voor 1-op-1 begeleiding bieden onze gespecialiseerde pedagogisch medewerkers leuke, groepsgerichte activiteiten.

We werken hiervoor nauw samen met Juvent en de basisscholen. Samen zorgen we ervoor dat je kind op een leuke, gestructureerde en zinvolle manier met vriendjes speelt en tegelijk de sociaal emotionele vaardigheden vergroot.

Je kind kan hiervoor terecht op deze vestigingen:

Kibeo Evertsenstraat in Goes
BSO met Zorg in Zierikzee

Lees meer