Kinderopvang Mijnsheerenland-1 (1) Kinderopvang Mijnsheerenland-1 (1)

Buitenschoolse opvang

Graphic

Gaat je kind naar de basisschool en ben je op zoek naar kinderopvang? Kom dan eens kijken bij Kibeo. Je zoon of dochter kan voor en na schooltijd én tijdens de schoolvakanties bij ons terecht.

Nieuwe dingen leren door leuke workshops te volgen of creatief ontspannen in het atelier. Bij onze Buitenschoolse opvang (BSO) mogen de kinderen meedenken over de activiteiten en wat ze zouden willen leren en doen. Elke BSO werkt met Doenkids, een online activiteitendatabase specifiek voor de kinderopvang. Wekelijks wordt er rondom een bepaald thema een programma boordevol activiteiten samengesteld. Zo hebben we altijd een uitdagend programma voor je kind.

Elke BSO is gekoppeld aan één of meerdere scholen en vrijwel alle BSO’s van Kibeo zijn in of dichtbij een basisschool gevestigd. Handig voor jou en vertrouwd voor je kind!

Extra fijn; vers fruit, drinken en (gezonde) tussendoortjes zitten bij de opvang inbegrepen.

Bekijk vestigingen met Buitenschoolse opvang
Buitenschoolse Opvang

Ontspannen na schooltijd

Na een intensieve dag op school, kan je kind bij onze BSO nieuwe talenten ontdekken, lekker knutselen, spelen en op ontdekking met vriendjes en vriendinnetjes. Je kind kan kiezen uit allerlei activiteiten. Van even chillen op de bank met een boek, samen met vriendjes spelletjes doen, een leuke workshop volgen of buiten spelen op het grote groene plein. In overleg kan alles, want zo gaat het thuis vaak ook.

Opvang wanneer jij het nodig hebt

Of je nu meer rust nodig hebt in de ochtendroutine of als gezin juist zorgeloos wilt thuiskomen aan het einde van de dag: wij richten de opvang in zoals die bij jullie past. Omdat we om 7.00 uur al open zijn voor voorschoolse opvang, heb je alle tijd om je kind eerst bij ons te brengen en daarna relaxt naar je werk te gaan. Wij zorgen ervoor dat je kind op tijd in de klas is. Na schooltijd is de naschoolse opvang zelfs tot na 18.30 uur geopend. Maak je wensen kenbaar en wij regelen het!

MET_6677
Ook bij ons

Vakantieopvang

BSO bij Kibeo is altijd leuk! En tijdens schoolvakanties helemaal, want dan doen we er een schepje bovenop.

We vieren dan de VakantiemiX. Een uitdagend en gevarieerd programma voor vakantieopvang. Heel veel buiten bewegen, spelletjes doen, knutselen, gezonde hapjes maken en experimenten en proefjes doen. Tijdens de VakantiemiX kan je kind meedoen aan een heleboel uitdagende activiteiten. Niks moet, (bijna) alles mag, want het is tenslotte vakantie!

Schrijf je kind voor elke vakantie in via het Ouderportaal.

Kom miXen bij Kibeo!
Ook bij ons

Sport-BSO

Voetballen, hockeyen, maar ook stoelendans, vissentikkertje en toverbal. Sporten, springen, rennen en bewegen, dat doet je kind na schooltijd op de sport-BSO. Doel: Samen plezier hebben in sport en bewegen!

Voldoende sporten en bewegen is namelijk belangrijk voor de ontwikkeling en gezondheid van je kind. We zorgen voor een goede balans tussen inspanning en ontspanning.

Je kind kan op deze vestigingen naar de sport-BSO:

Kibeo Sport-BSO Heinkenszand
Kibeo Sport-BSO Kapelle
Kibeo Sport-BSO Hoeksche Waard
Kibeo Sport-BSO Zierikzee
Kibeo Sport-BSO Goes
Kibeo Sport-BSO Ooltgensplaat

Ook bij ons

BSO voor kinderen met extra ondersteuningsbehoeften

Heeft je kind een extra zorgvraag? Dan kan hij of zij na schooltijd meespelen op een BSO voor kinderen met extra ondersteuningsbehoeften. Met veel aandacht voor 1-op-1 begeleiding bieden onze gespecialiseerde pedagogisch medewerkers leuke, groepsgerichte activiteiten.

We werken hiervoor nauw samen met Juvent en de basisscholen. Samen zorgen we ervoor dat je kind op een leuke, gestructureerde en zinvolle manier met vriendjes speelt en tegelijk de sociaal emotionele vaardigheden vergroot.

Je kind kan hiervoor terecht op deze vestigingen:

Kindcentrum de Marel Goes
BSO met Zorg in Zierikzee

Lees meer
Ook bij ons

Wereldmakers

Je kind en zijn vriendjes worden bij Kibeo gezien als de Wereldmakers van de toekomst! Wereldmakers is een nieuw label voor de BSO, waar extra aandacht is voor het ontdekken en ontwikkelen van interesses en talenten van je kind.

Momenteel zijn er negen grote Kibeo-vestigingen ingericht in verschillende ‘werelden’. In iedere wereld staat een thema centraal, zoals techniek, sport, muziek of creativiteit. Iedere dag kan je kind uit een aantal werelden kiezen. Binnen deze wereld werkt je kind samen met andere kinderen aan een activiteit.

Op deze vestigingen wordt het nieuwe label ‘Wereldmakers’ aangeboden:

lees meer