MJL_2511 MJL_2511

Wat kost het?

Graphic

Kinderopvang passend bij jouw persoonlijke situatie

Wat kinderopvang kost, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Kibeo biedt volop mogelijkheden om je opvang vorm te geven. Laat ons weten wat je wensen zijn en we kijken samen met jou hoe we opvang kunnen bieden die bij jou en je kind past.

Maak een proefberekening

Wil je graag weten wat je kosten zijn voor kinderopvang bij Kibeo? Maak eenvoudig zelf een proefberekening. Met onze handige rekentool krijg je snel een goed beeld bij wat je uiteindelijke kosten voor kinderopvang per maand zijn.

Maak een proefberekening

Wat zijn de kosten per type kinderopvang?

Schoolkind

Gemiddeld € 1,69 netto per uur

Kinderopvangtoeslag

Als jij en je partner allebei werken of studeren, kom je vaak in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Dit is een tegemoetkoming in de kosten van kinderopvang. Hoeveel toeslag je krijgt, hangt af van je inkomen, het aantal uur dat je werkt en het aantal kinderen waarvoor je opvang nodig hebt. De tarieven bij Kibeo zijn bruto tarieven, hierover ontvang je nog kinderopvangtoeslag. Als we spreken over netto kosten, dan is de kinderopvangtoeslag hier vanaf gehaald.

Voor meer informatie en het aanvragen van toeslag kijk je op toeslagen.nl.

Hulp bij toeslag?
We snappen dat kinderopvangtoeslag aanvragen best lastig kan zijn. Daarom helpen we je graag. Maak een afspraak op ons Service Kantoor en wij ondersteunen je bij het invullen van jouw aanvraag.

Download de handige app ‘Uitleg Kinderopvangtoeslag’
Er is ook een handige app ‘Uitleg Kinderopvangtoeslag’ beschikbaar. Deze app geeft in verschillende talen uitleg over kinderopvangtoeslag en helpt jou als ouder stap-voor-stap door de belangrijkste onderdelen op de website van Toeslagen.

Download de app via App Store
Download de app via Google Play