MET_3197 MET_3197

Dagopvang

Graphic

Als je aan het werk gaat, wil je zeker weten dat je kind in goede handen is. Een fijne, veilige plek, waar je kind met liefde wordt verzorgd en waar het met plezier naartoe gaat.

Bij Kibeo krijgt je kindje de ruimte om zich te ontwikkelen en gaat het samen met vriendjes op ontdekking. Lekker spelen in de uitdagende speelhoeken en zoveel mogelijk buiten op het groene speelplein! We houden zoveel mogelijk het ritme van thuis aan, zodat je kindje zich snel vertrouwd voelt. Je kind krijgt een eigen plekje in een vaste groep en leert zo de pedagogische medewerkers en de andere kinderen goed kennen.

Bekijk vestigingen met dagopvang

Hoera, er komt een kleintje aan!

Je verwacht een kleine, gefeliciteerd! Een fijne tijd, waarin je veel keuzes maakt. En een keuze maken voor de opvang van je baby, die nog niet geboren is, kan spannend zijn. Want wat is het beste voor je kindje? En waar voel jij je prettig bij?

Je wilt het allerbeste voor je kleintje, ook als je straks terug aan het werk gaat. Dan is het prettig om te weten dat je kindje bij ons in vertrouwde handen is. Zo werken op onze babygroep babyspecialisten; pedagogisch medewerkers die een speciale babyopleiding hebben gevolgd, zodat zij precies weten wat jouw kindje nodig heeft.

Door onze jarenlange ervaring zorgen we voor opvang die bij jouw kindje past en kunnen we jou goed adviseren. Wij begrijpen wat jij en je kindje nodig hebben.

Lees meer over Kibeo’s babyspecialist

Blije baby

In de babygroep krijgt je baby de liefdevolle verzorging en aandacht die hij of zij nodig heeft. Op zachte kleden kan je kindje leren kruipen en hij of zij speelt in de grondbox met andere baby’s. De eerste vriendjes leert je kindje kennen op de dagopvang. Hoe klein je kindje ook is, kinderen reageren op elkaar, herkennen elkaar en zoeken elkaar op.

Door kleine, speelse en afwisselende bezigheden, zoals in de spiegel kijken, kruipen over de mat of voorlezen, ondersteunen we de ontwikkeling van je kindje.

Je baby ontwikkelt zich gemakkelijker wanneer hij of zij vaker naar de opvang komt. Het biedt rust en stabiliteit. Ook de pedagogisch medewerkers leren je kindje, de behoeftes en de ontwikkellijn goed kennen. Hierdoor kunnen ze je kindje beter begeleiden en stimuleren in zijn of haar ontwikkeling.

Samen groeien op een fijne plek

MET_7708

Ontdekkende dreumes

Een dreumes ontwikkelt zich razendsnel. De wereld ligt letterlijk aan zijn of haar voeten en dat is een feest!

Bij Kibeo is het ritme van jouw kleintje altijd het uitgangspunt van de dagindeling. In goed overleg zorgen we voor de juiste balans tussen spelen met vriendjes, het prikkelen van de ontwikkeling en rustige momenten. Want jouw dreumes moet zich bij Kibeo net zo fijn voelen als thuis.

Bij Kibeo hebben we volop mogelijkheden om opvang op basis van jouw wensen aan te bieden. Het is ons doel om afspraken te maken waar jij je prettig bij voelt en die passen bij je persoonlijke situatie. Jouw kindje geniet bij ons terwijl jij zorgeloos aan het werk bent.

Nieuwsgierige peuter

Wanneer je peuter straks vier jaar wordt en hij of zij gaat naar de basisschool, verandert er best veel.

Wanneer je kiest voor opvang van Kibeo, is de stap naar school een kleine. Vrijwel alle kinderdagverblijven werken namelijk met Peuterstart, gecertificeerde programma’s die je kind in zijn of haar ontwikkeling stimuleren.

Bij Kibeo werken enkel gekwalificeerde medewerkers die een kind gerelateerde opleiding hebben gevolgd. Ze geven jouw peuter alle zorg en liefde. Onze eigen Kibeo Academie is er om ieders kennis up-to-date te houden. Van veiligheid tot voeding, pedagogiek en verzorging: de medewerkers die zorgen voor jouw kindje zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lees meer over onze peuteropvang

Ouders vertellen over dagopvang bij Kibeo