Header – D Header – D

Kibeo's babyspecialist

Graphic

Jouw kleintje in vertrouwde handen bij Kibeo’s babyspecialist

Bij Kibeo speelt je kindje elke dag in een fijne en uitdagende omgeving. Ook de allerkleinsten. Onze babyspecialisten staan klaar voor jouw kindje en zorgen ervoor dat je baby zich op zijn of haar eigen tempo ontwikkelt. Zo breng jij je uk met een gerust hart naar de opvang. De pedagogisch medewerkers laten je dit graag zelf zien en ervaren tijdens een vrijblijvende rondleiding op een vestiging bij jou in de buurt.

Speciaal opgeleide medewerkers

Onze pedagogisch medewerkers op de babygroep zijn speciaal opgeleid om jouw baby van de beste zorg te voorzien. Door jarenlange ervaring begrijpt onze babyspecialist jouw kindje goed, vertaalt de signalen die hij of zij afgeeft en weet precies waar je baby behoefte aan heeft. Persoonlijke aandacht voor je kleintje staat bij ons voorop; door te benoemen wat we doen, te reageren op geluiden en veel te knuffelen voelt je kindje zich geborgen in de babygroep.

Afwisseling van rust- en speelmomenten

Door kleine speelse en afwisselende bezigheden, zoals in de spiegel kijken, kruipen over de mat of rammelen met speelgoed, ondersteunen we de ontwikkeling van je kindje. Babyspecialist Mariëlle vertelt hier meer over: “Elke dag kijken we samen met jou wat je kleintje nodig heeft, want jij weet dat als ouder het allerbeste. Onze activiteiten zijn voornamelijk gericht op voelen, proeven, zien, horen en ontdekken.” Daarnaast leest onze babyspecialist je kindje vaak verhaaltjes voor. Dat is niet alleen gezellig, maar het is ook goed voor de taalontwikkeling van je zoon of dochter om in aanraking te komen met veel verschillende woorden.

Je baby heeft natuurlijk ook behoefte aan rust, daarom zorgen voor voldoende momentjes van ontspanning. Bijvoorbeeld na een speelmomentje of wanneer we de fles geven. Mariëlle: “Verder zijn er vaste momenten die mijn collega’s en ik allemaal op dezelfde manier doen, zoals het verschonen en het naar bed brengen. Zo zorgen we voor rust bij je kindje.” Door je baby te bieden wat hij of zij nodig heeft, ga jij met een tevreden kindje naar huis!

Kinderopvang Terheijden

Binnenkijken bij een vestiging

Voordat je opvang voor je kindje kiest, is het fijn om eerst vrijblijvend binnen te kijken bij een vestiging. Wat beleeft je kindje straks gedurende de dag? We kijken graag samen met jou wanneer een rondleiding uitkomt. Maak gemakkelijk een afspraak voor een rondleiding!

 

Ja! Ik wil een rondleiding aanvragen