Wat kost het – Header D Wat kost het – Header D

De Maatjes Kinderopvang gaat verder als Kibeo

Graphic

De Maatjes Kinderopvang is vanaf 1 januari 2022 Kibeo. De huidige vestigingen blijven geopend. Hier blijven de kinderen met vriendjes spelen en ontdekken, samen met de bekende pedagogisch medewerkers. Zo behouden we de fijne, vertrouwde opvang!

Kibeo en De Maatjes: veel overeenkomsten in missie en visie
Kibeo en De Maatjes hebben veel overeenkomsten in missie en visie en hechten veel belang aan de samenwerking met de basisscholen en andere kindgerichte voorzieningen. Door de samenwerking  met Kibeo kunnen we de juiste opvang blijven bieden en investeren in de kwaliteit van kinderopvang en blijven werken aan de IKC ontwikkeling.

Naam vestigingen
Eén van de zichtbare wijzigingen, zijn de namen van de vestigingen. De namen worden zoveel mogelijk aan de naam van school gekoppeld, vanwege de samenwerking met de school. We werken toe naar Integrale Kindcentra waarbij opvang en onderwijs goed op elkaar aansluiten.

Nieuwe naam locatie Hinkelenoord 14: Kibeo de Kreek Bergen op Zoom
Deze vestiging wordt een Kibeo vestiging voor peuteropvang en BSO. Peuters kunnen zich in een knusse en vertrouwde omgeving ontwikkelen. Schoolkinderen worden gestimuleerd om na schooltijd spelenderwijs hun talenten te ontdekken.

Nieuwe naam locatie Ooitas 3: Wiedewei Bergen op Zoom
Deze vestiging wordt een Wiedewei vestiging. Een prachtige groene speel- en leeromgeving voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Volgend jaar leggen we een mooi buitenterrein aan. Wiedewei is een groene kinderopvangorganisatie en onderdeel van Kibeo. Buiten zijn, genieten van groen en de natuur spelenderwijs ontdekken; daar staat Wiedewei voor. Kinderen gaan iedere dag buiten op ontdekking, spelen met natuurlijke materialen en leren over alles wat groeit en bloeit in de natuur. Meer weten over Wiedewei? Neem een kijkje op wiedewei.nl.

Geen dag is hetzelfde bij Kibeo
Je kind heeft, samen met vriendjes, altijd wel wat te zien, te ontdekken of te doen bij Kibeo. Samen buiten op avontuur gaan in de tuin. Binnen in uitdagende hoeken spelen, of als hij of zij nog klein is, leren kruipen op zachte kleden. Ook wordt de ontwikkeling van je kind gestimuleerd door leuke, leerzame activiteiten, zoals voorlezen of het zingen van liedjes. Je schoolkind kan ’s ochtends bij ons rustig wakker worden en ’s middags met vriendjes spelen, activiteiten organiseren, toneelspelen of lekker bijkomen met een boek op de bank.

Je bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te stappen om te zien of Kibeo bij jou en je kind past. Of maak een afspraak voor een rondleiding. We maken graag kennis met je.

Vragen of meer informatie
Ook onze klantadviseurs staan voor je klaar, zij beantwoorden graag al je vragen. Stuur een mail naar [email protected], bel ons via (0113) 760 250 of gebruik de chatfunctie op onze website.