MJL_3405 MJL_3405

Kinderopvang in gemeente Roosendaal

Graphic

Mogelijkheden voor kinderopvang in Roosendaal

Bij kinderopvang Kibeo kan je kind terecht voor dagopvang, peuteropvang (voorheen peuterspeelzaal of crèche) of buitenschoolse opvang. Bij Kibeo bereiden we je kind liefdevol voor op de toekomst. Bij ons maakt je kind vriendjes en ontwikkelt sociale vaardigheden in een warme en veilige omgeving. We stimuleren zelfvertrouwen en bieden volop ruimte voor talentontwikkeling. Ieder op het eigen tempo. Toegankelijk en dichtbij! Ook bij Kibeo in de gemeente Roosendaal staan we graag klaar voor jou en je kind. Lees hieronder meer over kinderopvang voor jouw kind en onze mogelijkheden in de gemeente Roosendaal.

Goed voorbereid naar de basisschool

Bij Kibeo leert je peuter vanaf 2 jaar spelenderwijs een heleboel. De Peuterstart thema’s stimuleren de ontwikkeling van je kind en sluiten goed aan op die van de basisschool. Je peuter leert beginnend tellen, vriendjes maken, delen en de liedjes die we samen zingen stimuleren de spraak- en taalontwikkeling. Een goede voorbereiding op de basisschool, waar we nauw mee samenwerken!

Peuters ontwikkelen al echt een eigen karakter

Je kind voelt zich snel thuis op onze kleurrijke, sfeervolle vestigingen. We hebben in onze peutergroep, voorheen peuterspeelzaal of crèche, veel plezier en zorgen voor de juiste balans tussen activiteit en rust. Aan het einde van de ochtend of de dag neem je je peuter weer vrolijk mee naar huis.

Ben je benieuwd waar je kind straks misschien eet, speelt en vriendjes maakt? Maak een afspraak voor een rondleiding. We maken graag kennis met je!

Plan rondleiding

Gemeentelijke tegemoetkoming

De overheid vindt het erg belangrijk dat alle peuters de kans krijgen om met leeftijdsgenootjes naar de dagopvang te gaan. Dit is goed voor de ontwikkeling van je kind, want hier maakt je peuter vriendjes, leert tellen, zingt liedjes en nog veel meer! Zo is je kind, wanneer hij of zij 4 jaar wordt, goed voorbereid op de basisschool.

Om dit extra te stimuleren, komen sommige gemeenten je tegemoet in de kosten voor dagopvang. Dit geldt zowel voor peuters die een extra steuntje in de rug nodig hebben, als voor ouders die géén recht hebben op kinderopvangtoeslag en dus een maandelijkse ouderbijdrage betalen.

Bekijk onder welke regeling je valt in gemeente Roosendaal:

Kies hieronder de situatie die bij je past

Altijd een vestiging in de buurt

Kindcentrum BergOp Roosendaal

Dagopvang
Peutergroep
Buitenschoolse opvang
Hoveniersberg 37
4708 HD Roosendaal
We vormen samen met de basisschool Kindcentrum BergOp
Dankzij peuterstart gaat je peuter goed voorbereid naar de basisschool
Je kind ontwikkelt zijn of haar talent dankzij leuke en leerzame workshops na schooltijd

Kindcentrum de Baayaert Wouw

Dagopvang
Peutergroep
Buitenschoolse opvang
Strijp 27
4724 EM Wouw
We zijn gevestigd in basisschool De Baayaert waarmee we nauw samenwerken.
Altijd een vertrouwd gezicht voor je kind
Via het ouderportaal zie je wat je kind allemaal beleeft en leert

Kindcentrum de Klimroos Roosendaal

Dagopvang
Peutergroep
Buitenschoolse opvang
Platinadijk 25
4706 LK Roosendaal
We vormen samen met de basisschool Kindcentrum de Klimroos
Vervroegde opvang vanaf 7.00 uur mogelijk
Je kind ontwikkelt zijn of haar talent dankzij leuke en leerzame workshops na schooltijd