Wat kost het – Header D Wat kost het – Header D

Het Kinderpaleis gaat verder als Kibeo

Het Kinderpaleis in Bruinisse is vanaf 1 januari 2022 Kibeo. De huidige vestiging blijft geopend. Hier blijven de kinderen met vriendjes spelen en ontdekken, samen met de bekende pedagogisch medewerkers. Zo behouden we de fijne, vertrouwde opvang!

Kibeo en Het Kinderpaleis: veel overeenkomsten in missie en visie
Kibeo lijkt als organisatie op Het Kinderpaleis. De visie van beide organisaties sluit op elkaar aan en op het gebied van innovatie en kwaliteit versterken Het Kinderpaleis en Kibeo elkaar. Dankzij de overgang naar Kibeo kunnen we de kinderopvang in Bruinisse verder ontwikkelen.

Nieuwe naam vestiging
Eén van de zichtbare wijzigingen, is de naam van de vestiging. De naam worden zoveel mogelijk aan de naam van school gekoppeld, vanwege de samenwerking met de school. We werken toe naar Integrale Kindcentra waarbij opvang en onderwijs goed op elkaar aansluiten. Vanaf 1 januari 2022 heet de vestiging Kibeo Op Dreef Bruinisse.

Geen dag is hetzelfde bij Kibeo
Je kind heeft, samen met vriendjes, altijd wel wat te zien, te ontdekken of te doen bij Kibeo. Samen buiten op avontuur gaan in de tuin. Binnen in uitdagende hoeken spelen, of als hij of zij nog klein is, leren kruipen op zachte kleden. Ook wordt de ontwikkeling van je kind gestimuleerd door leuke, leerzame activiteiten, zoals voorlezen of het zingen van liedjes. Je schoolkind kan ’s ochtends bij ons rustig wakker worden en ’s middags met vriendjes spelen, activiteiten organiseren, toneelspelen of lekker bijkomen met een boek op de bank.

Je bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te stappen om te zien of Kibeo bij jou en je kind past. Of maak een afspraak voor een rondleiding. We maken graag kennis met je.

Vragen of meer informatie
Ook onze klantadviseurs staan voor je klaar, zij beantwoorden graag al je vragen. Stuur een mail naar klantrelatie@kibeo.nl, bel ons via (0113) 760 250 of gebruik de chatfunctie op onze website.