Kinderopvang Barendrecht-D Kinderopvang Barendrecht-D

Inschrijven voor opvang bij Kibeo

Graphic

Inschrijven, wat kan ik verwachten?

Bij Kibeo kun je je kind vrijblijvend en kosteloos aanmelden voor een van onze vestigingen. Dit doe je door onderaan deze pagina op ‘Schrijf je kind in voor opvang bij Kibeo’ te klikken en het formulier in te vullen. We nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met je op, nadat we je aanvraag tot inschrijving hebben ontvangen. Tijdens dit telefoongesprek gaan we verder in op je wensen en vullen we je inschrijving aan waar nodig. Jouw voorkeursvestiging, gewenste startdatum en voorkeursdagen kunnen van invloed zijn of en vanaf wanneer we een plek voor je hebben. Is het een vestiging met een aanmeldlijst, dan laten we je dit weten. We denken graag met je mee om de beste oplossing voor je te vinden.

Je ontvangt een passend plaatsingsaanbod
Zodra we je wensen in beeld hebben voor de opvang van je kind, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op voor een plaatsingsaanbod. Ligt de startdatum voor opvang langer dan een jaar vooruit? Dan ontvang je maximaal een jaar vooraf het plaatsingsaanbod van ons. Ben je blij met ons aanbod en ga je akkoord? Dan sturen we je een overeenkomst toe. Wanneer je de overeenkomst ondertekent, betekent dit dat we definitief plek hebben voor je kind(eren) en dat jullie op de afgesproken startdatum van harte welkom zijn op de vestiging die we hebben afgesproken.

Vraag een rondleiding aan
Voordat je opvang voor je kind kiest, is het fijn om eerst eens vrijblijvend binnen te kijken bij een vestiging. Wat beleeft en leert je kind gedurende de dag op de opvang? Wie gaat er voor je kind zorgen en hoeveel andere vriendjes en vriendinnetjes spelen er? Een rondleiding aanvragen kan via het formulier Aanvraag rondleiding. Schrijf je je in zonder dat je een rondleiding hebt gehad, dan bespreken we tijdens het telefonisch contact graag alsnog de mogelijkheid van een rondleiding. Een apart formulier invullen voor een rondleiding is dan niet nodig.

Al één of meer kinderen bij Kibeo?
Ben je al klant bij Kibeo en wil je broertje(s) of zusje(s) inschrijven? Stuur dan een mail naar [email protected]. Een klantadviseur neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op.

Schrijf je kind in voor opvang bij Kibeo

Het inschrijfformulier is alleen beschikbaar in het Nederlands. Wil je hulp bij het invullen? Neem dan contact op met Afdeling Klantrelatie (Nederlands- en Engelstalig) via (0113) 760 250