Kom miXen bij Kibeo! 

Tijdens de schoolvakanties vieren we op de BSO de VakantiemiX. Iedere vakantie bieden we een afwisselend, uitdagend en vooral actief vakantieprogramma bij de BSO. Dankzij de flexibele inzet van de vakantiedagdelen, kun je zelf bepalen wanneer je kind meespeelt. Schrijf je kind daarom altijd voor de VakantiemiX.

 Bekijk hier het programma

Belangrijke punten om te weten:
  • Je schrijft je kind altijd in, ook als je kind op zijn of haar eigen vestiging naar de mix komt. Wij weten dan of je kind komt.
  • Kinderen van andere vestigingen of die anders geen gebruik maken van de BSO kunnen tijdens de VakantiemiX ook naar je vestiging komen. Dit komt omdat de Vakantiemix niet op alle BSO’s wordt aangeboden.
  • Bij onvoldoende aanmeldingen wordt de VakantiemiX samengevoegd met het kinderdagverblijf. Dit geldt voor alle vestigingen.
  • De groepssamenstelling kan op de BSO per dag wisselen.
  • Bij inschrijven voor de VakantiemiX geef je toestemming dat je kind wordt opgevangen op de vestiging van je keuze, in de daar te vormen groep.
  • Door het invullen van het inschrijfformulier van de VakantiemiX schrijf je je kind in voor de VakantiemiX en ga je ermee akkoord dat je kind op een andere vestiging kan worden geplaatst, als er te weinig of te veel kinderen zijn aangemeld op de vestiging van je voorkeur.
  • Alle kinderen van 4-12 jaar zijn welkom. Dus ook kinderen die normaal gesproken niet naar de BSO gaan. Geef dan wel aan dat je nog geen bestaande klant bent en geef de geboortedatum van je kind(eren) door. Je betaalt dan het tarief voor incidentele vakantieopvang.

Vakantie: Zomer
Data Midden-Nederland:  maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus.
Voor de eerste 3 weken van de zomervakantie kun je je kinderen alleen nog telefonisch inschrijven. Voor de laatste 3 weken zomervakantie kun je  je kinderen inschrijven tot 21 juli. Na deze data kan inschrijven alleen nog telefonisch.

Data Zuid-Nederland: maandag 17 juli t/m vrijdag 25 augustus
Voor de eerste 3 weken van de zomervakantie kun je je kinderen alleen nog telefonisch inschrijven. Voor de laatste 3 weken zomervakantie kun je  je kinderen inschrijven tot 28 juli. Na deze data kan inschrijven alleen nog telefonisch.

Inschrijven voor de Vakantiemix - regio Zuid

Schrijf je kind hier in voor de VakantiemiX in de regio Zuid-Nederland

Zeeland – Dinteloord 

Nu inschrijven

Inschrijven voor de Vakantiemix - regio Midden

Schrijf je kind hier in voor de VakantiemiX in de regio Midden-Nederland

Goeree-Overflakkee, Barendrecht, Hoeksche Waard

De online inschrijfdatum is verstreken. Inschrijven nu alleen nog telefonisch, bel hiervoor 0113 760 250.