Kom miXen bij Kibeo! 

Tijdens de schoolvakanties vieren we op de BSO de VakantiemiX. Iedere vakantie bieden we een afwisselend, uitdagend en vooral actief vakantieprogramma bij de BSO. Dankzij de flexibele inzet van de vakantiedagdelen, kun je zelf bepalen wanneer je kind meespeelt. Schrijf je kind daarom altijd voor de VakantiemiX.

Belangrijke punten om te weten:
  • Je schrijft je kind altijd in, ook als je kind op zijn of haar eigen vestiging naar de mix komt. Wij weten dan of je kind komt.
  • Kinderen van andere vestigingen of die anders geen gebruik maken van de BSO kunnen tijdens de VakantiemiX ook naar je vestiging komen. Dit komt omdat de Vakantiemix niet op alle BSO’s wordt aangeboden.
  • Bij onvoldoende aanmeldingen wordt de VakantiemiX samengevoegd met het kinderdagverblijf. Dit geldt voor alle vestigingen.
  • De groepssamenstelling kan op de BSO per dag wisselen.
  • Bij inschrijven voor de VakantiemiX geef je toestemming dat je kind wordt opgevangen op de vestiging van je keuze, in de daar te vormen groep.
  • Door het invullen van het inschrijfformulier van de VakantiemiX schrijf je je kind in voor de VakantiemiX en ga je ermee akkoord dat je kind op een andere vestiging kan worden geplaatst, als er te weinig of te veel kinderen zijn aangemeld op de vestiging van je voorkeur.
  • Alle kinderen van 4-12 jaar zijn welkom. Dus ook kinderen die normaal gesproken niet naar de BSO gaan. Geef dan wel aan dat je nog geen bestaande klant bent en geef de geboortedatum van je kind(eren) door. Je betaalt dan het tarief voor incidentele vakantieopvang.

Bekijk hier het VakantiemiX programma

Bekijk hier het GroenmiX programma

Inschrijven VakantiemiX
Inschrijven voor VakantiemiX is enkel nog telefonisch mogelijk via 0113 760 250.