header suffe tutten header suffe tutten
Nieuws

Suffe tutten organiseert evenementen speciaal voor Kibeo-medewerkers

Graphic
Gepubliceerd 31 oktober 2023

Kibeo heeft veel waardering voor haar medewerkers. Om haar toegewijde medewerkers regelmatig te verblijden, heeft Kibeo ‘Suffe tutten’ geïntroduceerd. Suffe tutten organiseert namelijk evenementen waar je blij van wordt. Van boeiende lezingen tot creatieve workshops. Speciaal voor de medewerkers van Kibeo.

Suffe tutten als interne geluksveroorzaker van Kibeo

Suffe tutten is sinds dit jaar onderdeel van Kibeo. Met suffe tutten organiseren we evenementen waarbij de ontmoeting tussen Kibeo-collega’s, onderlinge verbinding en het samen beleven van evenementen centraal staan. Van klimmen en klauteren tot leerzame lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Er is voor iedere Kibeo-collega wel iets waar hij of zij blij van wordt. De evenementen worden georganiseerd in de regio’s waar Kibeo actief is, zodat alle collega’s gebruik kunnen maken van deze interne geluksveroorzaker!

Als geluksveroorzaker, draagt de inzet van Suffe tutten bij aan het welzijn van Kibeo-medewerkers. Iets wat heel belangrijk is voor Kibeo. Tegelijkertijd leren collega’s elkaar op een andere manier kennen, omdat ze elkaar ontmoeten in een andere setting dan op het werk. Dit versterkt de onderlinge verbinding, wat zorgt voor een nog betere samenwerking op de werkvloer.