MET_2294 MET_2294
Nieuws

Kibeo is ISO 9001-gecertificeerd!

Graphic
Gepubliceerd 27 maart 2024

Wat zijn we trots, want Kibeo is ISO 9001-gecertificeerd! Dat betekent dat je als kind, ouder of medewerker bij Kibeo, hoge kwaliteit van ons mag verwachten.  

Wat betekent een ISO 9001-certificaat voor Kibeo?
De ISO 9001 is een internationaal erkende kwaliteitsnorm. Met dit certificaat laat Kibeo zien dat zij voldoet aan de verwachtingen van ouders en andere betrokkenen. Tijdens een externe audit gingen auditoren in gesprek met medewerkers van verschillende functies binnen Kibeo. Ook gingen zij op bezoek bij meerdere vestigingen. Zo kregen de auditoren de mogelijkheid om Kibeo’s klantgerichtheid en de betrokkenheid bij medewerkers te beoordelen.

Kibeo is ISO-gecertificeerd sinds 2019. Het certificaat heeft een geldigheid van 3 jaar, waarbij jaarlijks een audit wordt gedaan. Tijdens de jaarlijkse audits wordt beoordeeld of Kibeo nog steeds voldoet aan de kwaliteitsnorm.  

Kinderopvang Gemeente Barendrecht -M
Met dit certificaat laten we zien dat Kibeo kinderopvang van uitstekende kwaliteit levert. Ook op ons kwaliteitsmanagementsysteem hebben we meerdere keren complimenten gehad van de auditoren. Daar kan ik alleen maar trots op zijn!
Arianne Klompe
Clustermanager Kwaliteit en Veiligheid