Vloedstraat Kerkwerve-101 Vloedstraat Kerkwerve-101

Samenwerken Kibeo - Zorg

Graphic

Samen met andere organisaties zorgen we voor een basisvoorziening waarin opvoeding, opvang, onderwijs en vrijetijdsbesteding een samenhangend geheel vormen waar alle kinderen gebruik van kunnen maken. Ieder kind verdient de kans om zich te ontwikkelen in een uitdagende en stimulerende omgeving.

Om de beste zorg te kunnen bieden, zoeken we samenwerking met organisaties die hierin gespecialiseerd zijn. Ons doel is om zoveel mogelijk kinderen kinderopvang aan te kunnen bieden. Daarom bieden we waar mogelijk passende opvang.

Wat kunnen wij betekenen voor zorgorganisaties?

Of het nu gaat om kinderen die moeite hebben met hun taalontwikkeling of een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken bij hun persoonlijke ontwikkeling; we willen alle kinderen passende opvang bieden. Dankzij onze continue observaties en kundige pedagogisch medewerkers, kunnen we problemen of knelpunten vroegtijdig signaleren en eventueel hulp inschakelen. We hebben een breed netwerk en weten waar we moeten zijn wanneer een kind extra hulp of ondersteuning nodig heeft.

Ook samenwerken?

We gaan graag het gesprek aan om te onderzoeken op welke manier we elkaar kunnen versterken. Zien we kansen en overeenkomsten in onze missie, visie en doelen? Dan gaan we graag de samenwerking met je aan. Samen laten we kinderen opgroeien tot gezonde, sociale en verantwoordelijke jongvolwassenen. Voor een samenleving van nu en van de toekomst.

Neem contact met ons op