MET_6560 MET_6560

Welkom bij Kibeo

Graphic

De vestigingen van Kivido zijn sinds 1 januari 2023 onderdeel van Kibeo en per 1 januari 2024 volledig gefuseerd. Kibeo sluit aan bij de wensen en behoeften van ouders. Dit heeft geresulteerd in diverse specifieke opvangvormen. Samen met Kivido is er per vestiging bekeken welke opvangvorm het best passend is.

De drie soorten opvang zijn:

  • Kibeo: algemene kinderopvang met de focus op de ontwikkeling van het kind;
  • Wiedewei: hier staan buitenzijn, natuurlijke materialen en op ontdekking gaan centraal;
  • Elorah: christelijk reformatorische opvang met de Bijbel als basis.

Kibeo en Kivido versterken elkaar

Kibeo en Kivido hebben veel overeenkomsten in missie en visie en hoe we naar de ontwikkeling van kinderen kijken. We werken met ouders en andere organisaties aan een voorziening waar opvoeding, ontwikkeling, opvang en onderwijs een samenhangend geheel vormen. Dit om kinderen te laten opgroeien tot bekwame volwassenen met zelfvertrouwen. Kibeo is een stabiele stichting, die de ontwikkeling van kinderen voorop stelt.

Nieuwe namen voor de Kivido vestigingen

Vragen of meer informatie?

Je bent van harte welkom om bij ons binnen te stappen om te zien of Kibeo, Wiedewei of Elorah bij jou en je kind past. Maak gerust vrijblijvend een afspraak voor een rondleiding.

Ook onze klantadviseurs staan voor je klaar, zij beantwoorden graag al je vragen. Stuur een mail naar [email protected] of bel naar (0113) 760 250.

Plan rondleiding