ouders vertellen over kinderopvang bij Kibeo Achterdorp in Dirksland ouders vertellen over kinderopvang bij Kibeo Achterdorp in Dirksland
Ouders Vertellen

Jacob, papa van Jonah, over kinderopvang bij Kibeo Achterdorp

Graphic
Gepubliceerd 2 november 2021

Je kindje voor het eerst naar de kinderopvang brengen, kan best spannend zijn! Het kan daarom fijn zijn om te horen hoe andere ouders dat beleven. Jacob vertelt je zijn ervaring met de kinderopvang bij Kibeo Achterdorp in Dirksland, waar zijn zoontje Jonah speelt.

“Sinds vorig jaar 1 september gaat Jonah 2 dagen per week naar de kinderopvang bij Kibeo Achterdorp in Dirksland. De nieuwe en moderne uitstraling van het gebouw voelde goed voor ons en gaf ons de doorslag om voor deze vestiging te kiezen.”

Kinderopvang goed voor de ontwikkeling
“Vooraf dacht ik al dat het goed zou zijn als Jonah naar de kinderopvang zou gaan, omdat het goed is voor zijn ontwikkeling om met andere kindjes te spelen. Nu hij er naartoe gaat hebben we die ervaring ook wel. Jonah doet veel verschillende activiteiten op de opvang die hem spelenderwijs in zijn ontwikkeling stimuleren, bijvoorbeeld schilderen of leren met een vork te eten. Het is ook fijn dat Jonah samen met leeftijdsgenootjes is waarmee hij samen kan spelen. Ook hier leert hij veel van.”

Dagelijks de activiteiten van Jonah volgen via de ouderapp
“Via de ouderapp ‘Mijn Kibeo’ kunnen we zien wat Jonah aan het doen is. Vooral de foto’s zijn erg leuk om te zien. Jonah heeft het op de opvang erg leuk en gezellig. Je ziet hem altijd lachen op de foto’s!”

Altijd verzekerd van fijne kinderopvang
“We vinden Kibeo een fijne opvang, omdat bijna altijd vaste bekende pedagogisch medewerkers op de groep staan en je altijd verzekerd bent van opvang. Daarnaast is het erg leerzaam voor je kind!”

Lees meer verhalen en blogs
Lees meer over Kibeo Achterdorp in Dirksland
Bekijk Kibeo Achterdorp op Facebook
ouders vertellen over kinderopvang bij Kibeo Achterdorp in Dirksland