Kibeo Achterdorp in Dirksland

Dagopvang
Peutergroep
We zijn gevestigd in ‘Hart van Dirksland’, goed contact met nabijgelegen consultatiebureau
Lichte en ruime locatie met een mooi buitenplein en eigen speelpleintje voor de allerkleinsten
Dankzij Peuterstart gaat je kind goed voorbereid naar de basisschool

Welkom bij Kibeo Achterdorp in Dirksland

Bij Kibeo Achterdorp in Dirksland is er voor je kind veel te zien, beleven en ontdekken. De allerkleinsten ontdekken de wereld om hen heen. Leren kruipen op heerlijke zachte kleden en lekker brabbelen tegen leeftijdsgenootjes. Door voor te lezen of liedjes te zingen, werken we aan de taalontwikkeling van je kleintje. Binnen zijn er uitdagende speelhoeken voor je zoon of dochter en er kan natuurlijk ook altijd geknutseld worden, enorm leuk en goed voor de fijne motoriek! Buiten kan je kind lekker rennen of samen met vriendjes op avontuur gaan. Bij Kibeo is geen dag hetzelfde!

Peuters worden uitgedaagd om alles te leren wat zij of hij straks als kleuter nodig heeft. Kibeo Achterdorp werkt met Peuterstart, dit zijn gecertificeerde activiteitenprogramma’s die je kind in zijn of haar ontwikkeling stimuleren. Met de juiste activiteiten en materialen, een inspirerende omgeving en hulp van professionele pedagogisch medewerkers ontwikkelt je kind zich razendsnel!

Ben je benieuwd waar je kind straks misschien eet, speelt, slaapt en vriendjes maakt? Je bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te stappen om te zien of Kibeo bij jou en je kind past. Of maak een afspraak voor een rondleiding bij Kibeo Achterdorp in Dirksland. We maken graag kennis met jou en je zoon of dochter.

Emely Tanis
Vestigingsmanager

Contactgegevens

Openingstijden

  • Dagopvang geopend van ma t/m vr van 7.30 uur tot 18.30 uur

Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.

LRK-nummer kinderdagverblijf: 311038591 Meer info en download GGD-rapport

Ouders vertellen