ouders vertellen over peuteropvang bij Kibeo Stellegors ouders vertellen over peuteropvang bij Kibeo Stellegors
Ouders Vertellen

Nadine, mama van Levy, over peuteropvang bij Kibeo Stellegors

Graphic
Gepubliceerd 6 april 2021

Je kindje voor het eerst naar de peuteropvang brengen, kan best spannend zijn! Het kan daarom fijn zijn om te horen hoe andere ouders dat beleven. Nadine vertelt je haar ervaring met de peuteropvang bij Kibeo Stellegors in Stellendam, waar haar zoontje Levy speelt.

“Toen ik op zoek ging naar peuteropvang, ben ik online informatie gaan verzamelen. Daar kwam ik de peuteropvang bij Kibeo Stellegors in Stellendam tegen. Van kennissen had ik al goede verhalen over Kibeo gehoord, dus daarom heb ik uiteindelijk voor deze opvang gekozen. Levy speelt nu 2 ochtenden in de week mee op de peutergroep van Kibeo Stellegors.”

Levy was snel op zijn gemak
“Ik was heel benieuwd hoe Levy het zou gaan vinden op de peutergroep. In het begin moest hij erg wennen, maar de pedagogisch medewerkers waren ontzettend behulpzaam. Ze zorgden ervoor dat Levy zich snel op zijn gemak voelde. Nu heeft hij het onwijs naar zijn zin!”

Altijd met leuke verhalen naar huis
“Ik ben heel erg tevreden over de pedagogisch medewerkers! Het is echt een fijn team dat voor de kinderen en ouders klaarstaat. Daarnaast doet Levy leerzame activiteiten op de peutergroep en ze werken met leuke thema’s. Levy komt altijd wel met leuke verhalen thuis! Tussen de middag eten de kinderen gezellig samen, ook als ik Levy aan het begin van de middag ophaal.”

Opvang gevestigd in de school
“Het is fijn dat Kibeo uitgebreide opvangmogelijkheden heeft. Daarnaast is het voor mij persoonlijk heel prettig dat de vestiging in hetzelfde gebouw zit als de basisschool. Als Levy straks naar groep 1 gaat, heeft hij al op tijd kunnen wennen door af en toe te gaan kijken op school. Dankzij de leuke thema’s en activiteiten en doordat Levy de omgeving van de basisschool al kent, gaat hij straks vol zelfvertrouwen naar de basisschool.”

Lees meer verhalen en blogs
Meer over Kibeo Stellegors
Bekijk Kibeo Stellegors op Facebook
ouders vertellen over peuteropvang bij Kibeo Stellegors