Kibeo Stellegors in Stellendam

Dagopvang
Peutergroep
Buitenschoolse opvang
Gevestigd in basisschool Stellegors waarmee we nauw samenwerken
Dankzij peuterstart gaat je peuter goed voorbereid naar de basisschool
Altijd een vertrouwd gezicht voor je kind

Welkom bij Kibeo Stellegors in Stellendam

Je kind heeft, samen met vriendjes, altijd wel wat te zien, te ontdekken of te doen bij kinderopvang Kibeo Stellegors in Stellendam. In de gezellige, fijne babygroep zorgen de babyspecialisten er met gerichte activiteiten voor dat je baby zich op zijn of haar eigen tempo ontwikkelt.

Peuters worden uitgedaagd om alles te leren wat zij of hij straks als kleuter nodig heeft. Kibeo Stellegors werkt met Peuterstart, dit zijn gecertificeerde activiteitenprogramma’s die je kind in zijn of haar ontwikkeling stimuleren. Met de juiste activiteiten en materialen, een inspirerende omgeving en hulp van professionele pedagogisch medewerkers ontwikkelt je kind zich razendsnel! Door de nauwe samenwerking tussen de opvang en school leren peuters de kleuterjuf en eventueel toekomstige klasgenootjes kennen en groeit je kind op in een vertrouwde omgeving.

Je schoolkind kan voor schooltijd rustig de dag beginnen bij de voorschoolse opvang. En na schooltijd krijgt je kind alle ruimte om zijn of haar talent te ontdekken met leuke en leerzame activiteiten. Je kind gaat samen met vriendjes en vriendinnetjes op avontuur en ze bedenken samen met welke thema’s ze aan de slag gaan. Dat is niet alleen leuk, maar zo leert je zoon of dochter ook samenwerken!

We zijn gevestigd in openbare basisschool Stellegors waarmee we nauw samenwerken. Handig voor jou, wanneer broertjes of zusjes naar de basisschool gaan. Maar ook vertrouwd en dichtbij, wanneer jouw schoolkind na schooltijd komt ontspannen op de BSO!

Ben je benieuwd waar je kind straks misschien eet, speelt, slaapt en vriendjes maakt? Je bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te stappen om te zien of Kibeo bij jou en je kind past. Of maak een afspraak voor een rondleiding bij kinderopvang Kibeo Stellegors in Stellendam. We maken graag kennis met je.

Marissa Meijer - Bakker
Vestigingsmanager

Deze vestiging is erg gewild! Jouw gewenste startdatum en dagen waarop je opvang nodig hebt, bepalen wanneer je kind op deze vestiging terecht kan. Wacht daarom niet te lang met inschrijven. In sommige situaties komt je kind op de aanmeldlijst. We denken dan graag met je mee om de beste oplossing voor je te vinden.

Contactgegevens

Dagopvang 06 83 52 38 52
Peutergroep en BSO 06 86 86 49 81

Openingstijden

  • Dagopvang is geopend van ma t/m vr van 7.30 uur tot 18.30 uur
  • BSO is geopend van ma t/m vr
    • Voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur
    • Naschoolse opvang tot 18.30

Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.

LRK-nummer kinderdagverblijf : 103847935 Meer info en download GGD-rapport
LRK-nummer BSO : 775422095 Meer info en download GGD-rapport

Ouders vertellen