ouders vertellen Kibeo Stellegors ouders vertellen Kibeo Stellegors
Ouders Vertellen

Rien, papa van Rick, over kinderopvang bij Kibeo Stellegors

Graphic
Gepubliceerd 2 november 2021

Je kindje voor het eerst naar de kinderopvang brengen, kan best spannend zijn! Het kan daarom fijn zijn om te horen hoe andere ouders dat beleven. Rien vertelt je zijn ervaring met de kinderopvang bij Kibeo Stellegors in Stellendam, waar zijn zoontje Rick speelt.

“Rick is nu 2 jaar en gaat sinds hij 4 maanden oud is één dag per week naar de kinderopvang bij Kibeo Stellegors in Stellendam.”

“Toen we een kinderopvang voor Rick zochten, hebben we getwijfeld tussen de Kibeo vestiging in Dirksland en de vestiging in Stellendam. Hoewel we allebei in Dirksland werken, hebben we toch voor de opvang bij Kibeo Stellegors in Stellendam gekozen. Dit vonden we makkelijk, omdat oma hier dichtbij woont en zij Rick van de opvang kan halen, mocht er zich onverwachts iets voordoen. In de praktijk blijkt dit een goede keuze geweest; ‘Oude oma’ vindt het namelijk erg leuk om af en toe even bij het hek te kijken of ze Rick ziet spelen!”

Fijne plek om te ontwikkelen en samen te spelen met andere kindjes
“Vooraf leek de opvang bij Kibeo Stellegors ons een goede plek voor Rick om te leren spelen. Dit ervaren we nu ook zo. We laten Rick elke week met een gerust hart achter en hij heeft het erg naar zijn zin! Het is een fijne vestiging om te ontwikkelen en samen te spelen met andere kindjes. We merken dat hij steeds meer leert op de opvang en al veel oppakt. Door samen te spelen leert hij ook delen met andere kinderen. Verder kan Rick ook  lekker zijn gang gaan. Onlangs had hij geen zin om te knutselen en zei tegen de juf; “Zullen we niet lekker buiten gaan spelen?”

Het persoonlijk contact via de ouderapp is erg prettig
“Als ouder wordt je goed op de hoogte gehouden via Mijn Kibeo, de ouderportal van Kibeo. Dit contact via de speciale ouderapp is erg prettig, zo weet je hoe het gaat en wat Rick allemaal doet op een dag.”

Lees meer verhalen en blogs over Kibeo
Meer over Kibeo Stellegors
Bekijk Kibeo Stellegors op Facebook
ouders vertellen Kibeo Stellegors