ALLEEN KLEIN GEBRUIKEN PAPA NIET SCHERP Sharon van den Berge-1 ALLEEN KLEIN GEBRUIKEN PAPA NIET SCHERP Sharon van den Berge-1
Ouders Vertellen

Sharon, mama van Lieke, over haar ervaring met kinderopvang bij Kibeo 't Saamdeel

Graphic
Gepubliceerd 28 mei 2023

Lieke (1) gaat sinds november 2021 op maandag, woensdag en donderdag naar Kibeo ’t Saamdeel in Kapelle. Ze begon op de babygroep, maar gaat inmiddels naar de dreumesgroep. Sharon geeft aan dat deze overgang erg soepel verliep. Lees hier waarom Sharon en haar partner voor Kibeo hebben gekozen en wat hun ervaring met onze opvang is.

“Wij hadden nog helemaal geen ervaring met kinderopvang. Kibeo ’t Saamdeel is voor ons op loopafstand, dus besloten we een rondleiding aan te vragen. Bij de rondleiding hadden we een goed gevoel bij deze opvanglocatie. Ook dat de opvang in hetzelfde pand als 2 basisscholen gevestigd is, vonden wij erg fijn. Zo kan Lieke straks met haar vriendjes naar dezelfde school.”

Er is veel focus op leren en ontwikkelen, wat goed past bij de leergierige Lieke
“Er is op deze jonge leeftijd al focus op leren en ontwikkelen. We hadden dat van te voren niet verwacht, maar het komt voor ons wel goed uit. Lieke is een leergierige dreumes en neemt veel op van wat er verteld wordt. Een ander pluspunt voor ons is de ouderapp. Hierop ontvangen we dagelijks leuke foto’s en verslagen van wat Lieke doet op de opvang.” vertelt Sharon.

Betrokken pedagogisch medewerkers en een enthousiaste Lieke
“Lieke heeft nu andere juffen dan op de babygroep, maar toch blijven de babyspecialisten betrokken. Wanneer we Lieke brengen en ophalen hebben we nog steeds leuk contact met de pedagogisch medewerkers van de babygroep. Ook de juffen van de dreumesgroep zijn fijn. We horen Lieke de laatste tijd vaak de namen van haar juffen roepen: Nouk (Anouk) en Miek (Monique).

Ik zou Kibeo zeker aanbevelen! Vanaf het eerste moment had ik al een klik met de pedagogisch medewerkers en de opvang. En het allerbelangrijkste; Lieke gaat er altijd met veel plezier naar toe! Als we in het weekend ’s ochtends vertrekken denkt ze dat we naar de opvang gaan. Ze pakt dan gelijk haar tasje en staat enthousiast bij de deur te wachten.”

Meer over Kibeo 't Saamdeel
Bekijk Kibeo 't Saamdeel op Facebook
Lees meer verhalen en blogs
MJL_0203