Kibeo ’t Saamdeel Kapelle

Dagopvang
Peutergroep
Buitenschoolse opvang
We zijn gevestigd in brede school ‘t Saamdeel
Vestiging met speciale 3+ peutergroepen, extra uitdaging voor de oudste peuters
Op deze vestiging vind je Wereldmakers. Bij Wereldmakers beleeft je kind avonturen op de BSO en ontdekt zij of hij steeds weer een nieuwe wereld.

Welkom bij Kibeo ’t Saamdeel Kapelle

Je kind heeft, samen met vriendjes, altijd wel wat te zien, te ontdekken of te doen bij kinderopvang Kibeo ’t Saamdeel in Kapelle. In de gezellige, fijne babygroep zorgen de babyspecialisten er met gerichte activiteiten voor dat je baby zich op zijn of haar eigen tempo ontwikkelt.

Peuters worden uitgedaagd om alles te leren wat zij of hij straks als kleuter nodig heeft. Kibeo ’t Saamdeel werkt met Peuterstart, dit zijn gecertificeerde activiteitenprogramma’s die je kind in zijn of haar ontwikkeling stimuleren. Met de juiste activiteiten en materialen, een inspirerende omgeving en hulp van professionele pedagogisch medewerkers ontwikkelt je kind zich razendsnel! Door de nauwe samenwerking tussen de opvang en school leren peuters de kleuterjuf en eventueel toekomstige klasgenootjes kennen en groeit je kind op in een vertrouwde omgeving.

Na schooltijd krijgt je kind alle ruimte om zijn of haar talent te ontdekken door leuke en leerzame activiteiten. Je kind gaat samen met vriendjes en vriendinnetjes op avontuur en ze bedenken samen met welke thema’s ze aan de slag gaan. Dat is niet alleen leuk, maar zo leert je zoon of dochter ook samenwerken!

We zijn gevestigd in brede school ‘t Saamdeel. Handig voor jou, wanneer broertjes of zusjes naar de basisschool gaan. Maar ook vertrouwd en dichtbij, wanneer jouw schoolkind na schooltijd komt ontspannen op de BSO!

Ben je benieuwd waar je kind straks misschien eet, speelt en vriendjes maakt? Je bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te stappen om te zien of Kibeo bij jou en je kind past. Of maak een afspraak voor een rondleiding bij kinderopvang Kibeo ’t Saamdeel in Kapelle. We maken graag kennis met je.

Colinda Vaders
Vestigingsmanager

Contactgegevens

Dagopvang en Peutergroep (0113) 760 349
BSO 06 86 82 60 06

Openingstijden

  • Dagopvang geopend van ma t/m vr van 7.30 uur tot 18.30 uur
  • BSO geopend van ma t/m vr
    • Voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur
    • Naschoolse opvang tot 18.30 uur

Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.

LRK-nummer kinderdagverblijf: 176098707 Meer info en download GGD-rapport
LRK-nummer BSO: 101260805 Meer info en download GGD-rapport

Ouders vertellen