Mijn Kibeo: onze handige ouderportal

Je kindje naar de opvang brengen, dat is natuurlijk best even wennen. Wij begrijpen dat het fijn is om te zien wat je kind allemaal meemaakt tijdens het spelen bij de opvang. Daarom hebben we Mijn Kibeo; onze handige ouderportal met bijbehorende app waar je op elk gewenst moment kunt inloggen. Je pedagogisch medewerkers delen hier leuke foto’s en persoonlijke berichtjes over je kind tijdens de opvang met je. Zo volg je de avonturen van je zoon of dochter bij Kibeo op de voet.

Daarnaast maken we de administratieve kant van opvang steeds eenvoudiger, zo is het heel eenvoudig om ruildagen en incidentele opvang aan te vragen via het ouderportal. Handig!

Mijn Kibeo in het kort:

 • Foto’s en berichtjes van je kinderen bekijken
 • Broertjes of zusjes bijschrijven
 • Je huidige opvang uitbreiden
 • Zelf berichtjes sturen naar de vestiging van je kinderen
 • Je persoonlijke gegevens bekijken en aanpassen
 • De gegevens van je kinderen en je partner bekijken en aanpassen
 • Je facturen bekijken
 • Je opvangoverzicht bekijken

Ga direct naar Handleidingen Mijn Kibeo

Ga direct naar Mijn Kibeo

Hoe werkt het?

Als je klant wordt bij Kibeo, dan wordt er automatisch een account voor Mijn Kibeo voor je aangemaakt. Je ontvangt een mail waarmee je je account kunt activeren, je hoeft alleen zelf een wachtwoord te verzinnen en te onthouden.
Na de activatie van je account kun je gemakkelijk inloggen in de ouderportal. Klik hiervoor op Mijn Kibeo in het menu op de website.

Volg de avonturen van je kind via je smartphone

Jij ziet wat je kind allemaal beleeft bij de opvang via de handige, gratis Mijn Kibeo app! Zo kan je op ieder moment van de dag de avonturen van je kind bij Kibeo volgen. Leuk én heel handig! Via de app bekijk je foto’s, stuur je berichtjes naar de pedagogisch medewerkers, check je je factuur en meld je je kind afwezig als hij of zij bijvoorbeeld ziek is!

Ga hiervoor naar de App store of Google Playstore en download de app “Flexkids Ouderapp”. Om in te loggen gebruik je dezelfde gegevens als voor Mijn Kibeo. De pincode van de app is 7878.

Als je via je PC, laptop of je browser op je smartphone inlogt in de ouderportal, heb je toegang tot meer functionaliteiten zoals het uitbreiden van je opvang of het wijzigen van je gegevens.

‘Ik ben superenthousiast! Fijn om te zien wat mijn kindje daar doet en dat ze het naar haar zin heeft. Een brede grijns op de foto zegt voor mij genoeg!’ – Mama Eva, Goes

Handleidingen Mijn Kibeo

Ik wil….

 • …voor het eerst inloggen op Mijn Kibeo
  Als je je voor de eerste keer inlogt op Mijn Kibeo moet je eerst een gebruikersaccount aanmaken. Dat is heel simpel! 
 • …berichtjes sturen naar de vestiging van mijn kind
  Het is gemakkelijk én heel handig om de pedagogisch medewerkers van je kind een berichtje te sturen. 
 • …mijn gegevens aanpassen
  Ben je verhuisd? Of heb je een nieuw e-mailadres? Het aanpassen van je gegevens is simpel. 
 • …broertjes of zusjes aanmelden
  Wil je meer kinderen laten spelen bij ons? Wat gezellig! Kijk hier hoe je broertjes of zusjes aanmeldt.
 • …opvang uitbreiden
  De opvang van je kind uitbreiden of de opvangsoort te veranderen is binnen een aantal stappen geregeld! 
 • …mijn factuur bekijken
  Kijk hier hoe je je rekening inziet en hoe je het jaaroverzicht bekijkt.
 • …opvang reserveren tijdens incidentele sluitingsdagen van school.
  Via Mijn Kibeo reserveer je eenvoudig opvang tijdens studiedagen of stakingsdagen van je basisschool. Bekijk hier het stappenplan.
 • …mijn kind afwezig melden
  Komt je kind een keer niet naar de opvang? Dan kun je hem of haar afmelden via de Mijn Kibeo App. Bekijk hier de handleiding. Afmelden via Mijn Kibeo in de browser is nog niet mogelijk.
 • …VakantiemiX aanvragen
  Het is mogelijk om je kind via Mijn Kibeo op te geven voor de VakantiemiX. Je ziet meteen of er nog ruimte is op de Vakantiemix-groep van je kind en een plaats voor je kind is meteen gereserveerd. Bekijk hier het overzichtelijke stappenplan.

Let op: Je kunt alleen VakantiemiX via Mijn Kibeo reserveren op de vestiging waar je kind in de schoolweken ook naartoe gaat. Gaat je kind tijdens de vakantie naar een andere BSO dan tijdens de schoolweken? Reserveer dan je VakantiemiX via dit inschrijfformulier.

Heb je vragen over Mijn Kibeo? Stuur ons dan een mailtje. Wij helpen je graag verder.

nl_NL