Kibeo de Bernardus Made

Dagopvang
Peutergroep
Buitenschoolse opvang
We zijn gevestigd in het sociaal cultureel hart van Made, De Bernardus
Samen ontwikkelen en groeien met vriendjes
Via het ouderportaal zie je wat je kind allemaal beleeft en leert op een dag

Welkom bij Kibeo de Bernardus Made

Je kind heeft altijd wel wat te zien, te ontdekken of te doen bij de opvang van Kibeo de Bernardus in Made. De dagopvang geeft je kind de ruimte om samen met vriendjes buiten op avontuur gaan op het uitdagende speelplein. Binnen speelt en ontwikkelt je kind in uitdagende hoeken of, als je kindje nog klein is, leert zij of hij kruipen op zachte kleden.

Peuters worden uitgedaagd om alles te leren wat zij of hij straks als kleuter nodig heeft. Kibeo de Bernardus Made werkt met Peuterstart, dit zijn gecertificeerde activiteitenprogramma’s die je kind in zijn of haar ontwikkeling stimuleren. Met de juiste activiteiten en materialen, een inspirerende omgeving en hulp van professionele pedagogisch medewerkers ontwikkelt je kind zich razendsnel!

Na schooltijd krijgt je kind alle ruimte om zijn of haar talent te ontdekken door leuke en leerzame activiteiten. Je kind gaat samen met vriendjes en vriendinnetjes op avontuur en ze bedenken samen met welke thema’s ze aan de slag gaan. Dat is niet alleen leuk, maar zo leert je zoon of dochter ook samenwerken!

Ben je benieuwd waar je kind straks misschien eet, speelt, slaapt en vriendjes maakt? We zijn gevestigd in het sociaal cultureel hart van Made, De Bernardus; je bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te stappen om te zien of Kibeo de Bernardus Made bij jou en je kind past. Of maak een afspraak voor een rondleiding bij Kibeo de Bernardus in Made. We maken graag kennis met je.

Jasmijn van Pelt - Gielen
Vestigingsmanager

Contactgegevens

Dagopvang en peutergroep (0162) 67 09 77
BSO (0162) 560 176

Openingstijden

  • Dagopvang geopend van ma t/m vr van 7.30 uur tot 18.30 uur
  • BSO geopend van ma t/m vr
    • Voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur
    • Naschoolse opvang tot 18.30 uur

Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.

LRK-nummer kinderdagverblijf: 215804880 Meer info en download GGD-rapport
LRK-nummer BSO: 985332347 Meer info en download GGD-rapport

Ouders vertellen