Kibeo Burgemeester Mr. H. Popstraat Dinteloord

Dagopvang
Peutergroep
Buitenschoolse opvang
We vormen samen met de OBS De Regenboog, kindcentrum Kleurrijk
Opvang en onderwijs onder één dak, handig voor jou en vertrouwd voor je kind
Via het ouderportaal zie je wat je kind allemaal beleeft en leert op een dag

Welkom bij Kibeo Burgemeester Mr. H. Popstraat Dinteloord

Bij Kibeo Burgemeester Mr. H. Popstraat in Dinteloord creëren we elke dag een veilige en uitdagende speelomgeving voor alle kinderen. Ook voor de allerkleinsten. De kleinschalige dagopvang geeft je kind de ruimte om samen met vriendjes buiten op avontuur te gaan op het uitdagende speelplein. Binnen speelt en ontwikkelt je kind in uitdagende hoeken of, als je kindje nog klein is, leert zij of hij kruipen op zachte kleden.

Peuters worden uitgedaagd om alles te leren wat zij of hij straks als kleuter nodig heeft. Kibeo Burgemeester Mr. H. Popstraat werkt met Peuterstart, dit zijn gecertificeerde activiteitenprogramma’s die je kind in zijn of haar ontwikkeling stimuleren. Met de juiste activiteiten en materialen, een inspirerende omgeving en hulp van professionele pedagogisch medewerkers ontwikkelt je kind zich razendsnel!

Je schoolkind kan vóór en na schooltijd spelen, leren en ontdekken bij de buitenschoolse opvang. De pedagogisch medewerkers maken er altijd een leuke middag van! Waar heeft je kind zin in? Hij of zij is de baas. Natuurlijk zijn regels en afspraken belangrijk op de BSO, maar er is ook alle ruimte voor eigen inbreng, het zelfstandig maken van keuzes en het spelen met leeftijdsgenootjes.

We vormen samen met obs De Regenboog kindcentrum ‘Kleurrijk’. Een doorgaande leerlijn voor kinderen van 0 t/m 12 jaar onder één dak. Handig voor jou, wanneer broertjes of zusjes naar de basisschool gaan. Maar ook vertrouwd en dichtbij, wanneer jouw schoolkind na schooltijd komt ontspannen op de BSO!

Ben je benieuwd waar je kind straks misschien eet, speelt, slaapt en vriendjes maakt? Je bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te stappen om te zien of Kibeo Burgemeester Mr. H. Popstraat bij jou en je kind past. Of maak een afspraak voor een rondleiding bij Kibeo Burgemeester Mr. H. Popstraat in Dinteloord. We maken graag kennis met je.

Patty Wouters
Vestigingsmanager

Contactgegevens

Openingstijden

  • Dagopvang geopend van ma t/m vr van 7.30 uur tot 18.30 uur
  • BSO geopend van ma t/m vr
    • Voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur
    • Naschoolse opvang tot 18.30

Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.

LRK-nummer kinderdagverblijf: 214147186 Meer info en download GGD-rapport
LRK-nummer BSO: 222142170 Meer info en download GGD-rapport

Ouders vertellen