Kibeo de Stuifhoek Made

Dagopvang
Peutergroep
Buitenschoolse opvang
We zijn gevestigd in Basisschool De Stuifhoek waarmee we nauw samenwerken
Rustige, aparte babygroepen met speciaal opgeleide babyspecialisten
Dankzij peuterstart goed voorbereid naar de basisschool

Welkom bij Kibeo de Stuifhoek Made

Je kind heeft, samen met vriendjes, altijd wel wat te zien, te ontdekken of te doen bij kinderopvang Kibeo de Stuifhoek in Made. Samen buiten op avontuur gaan in de tuin. Binnen in uitdagende hoeken spelen of, als je kindje nog klein is, leren kruipen op zachte kleden. Je schoolkind kan voor schooltijd rustig de dag beginnen bij de voorschoolse opvang. En na schooltijd krijgt je kind alle ruimte om zijn of haar talent te ontdekken met leuke en leerzame activiteiten. Je kind gaat samen met vriendjes en vriendinnetjes op avontuur en ze bedenken samen met welke thema’s ze aan de slag gaan. Dat is niet alleen leuk, maar zo leert je zoon of dochter ook samenwerken!

 

We zijn gevestigd in basisschool De Stuifhoek waarmee we nauw samenwerken. Handig voor jou, wanneer broertjes of zusjes naar de basisschool gaan. Maar ook vertrouwd en dichtbij, wanneer jouw schoolkind na schooltijd komt ontspannen op de BSO!

 

Ben je benieuwd waar je kind straks misschien eet, speelt, slaapt en vriendjes maakt? Je bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te stappen om te zien of Kibeo bij jou en je kind past. Of maak een afspraak voor een rondleiding bij kinderopvang Kibeo de Stuifhoek in Made. We maken graag kennis met je.

Gwen Chabot
Vestigingsmanager

Deze vestiging is erg gewild! Jouw gewenste startdatum en dagen waarop je opvang nodig hebt, bepalen wanneer je kind op deze vestiging terecht kan. Wacht daarom niet te lang met inschrijven. In sommige situaties komt je kind op de aanmeldlijst. We denken dan graag met je mee om de beste oplossing voor je te vinden.

Contactgegevens

Openingstijden

  • Dagopvang is geopend van ma t/m vr van 7.00 uur tot 18.30 uur
  • Voorschoolse opvang is geopend op ma, di, wo en do vanaf 7.00 uur
  • Naschoolse opvang is geopend van ma t/m vr tot 18.30 uur

Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.

LRK-nummer kinderdagverblijf: 121188413 Meer info en download GGD-rapport
LRK-nummer BSO: 310038728 Meer info en download GGD-rapport

Ouders vertellen