Kibeo Hinkelingestraat Krabbendijke

Dagopvang
Peutergroep
Buitenschoolse opvang
Goede samenwerking met OBS de Klimroos en CBS De Zevensprong
Altijd een vertrouwd gezicht voor je kind
Dankzij Peuterstart, gaat je peuter goed voorbereid naar de basisschool

Welkom bij Kibeo Hinkelingestraat Krabbendijke

Je kind heeft altijd wel wat te zien, te ontdekken of te doen bij kinderopvang Kibeo Hinkelingestraat in Krabbendijke. De dagopvang geeft je kind de ruimte om samen met vriendjes buiten op avontuur gaan op het uitdagende speelplein. Binnen speelt en ontwikkelt je kind in uitdagende hoeken of, als je kindje nog klein is, leert zij of hij kruipen op zachte kleden.

Peuters worden uitgedaagd om alles te leren wat zij of hij straks als kleuter nodig heeft. Kibeo Hinkelingestraat Krabbendijke werkt met Peuterstart, dit zijn gecertificeerde activiteitenprogramma’s die je kind in zijn of haar ontwikkeling stimuleren. Met de juiste activiteiten en materialen, een inspirerende omgeving en hulp van professionele pedagogisch medewerkers ontwikkelt je kind zich razendsnel!

Na schooltijd krijgt je kind alle ruimte om zijn of haar talent te ontdekken door leuke en leerzame activiteiten. Je kind gaat samen met vriendjes en vriendinnetjes op avontuur en ze bedenken samen met welke thema’s ze aan de slag gaan. Dat is niet alleen leuk, maar zo leert je zoon of dochter ook samenwerken!

We zijn gevestigd in OBS de Klimroos waarmee we nauw samenwerken. Handig voor jou en vertrouwd en dichtbij voor je kind!

Ben je benieuwd waar je kind straks misschien eet, speelt en vriendjes maakt? Je bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te stappen om te zien of Kibeo bij jou en je kind past. Of maak een afspraak voor een rondleiding bij kinderopvang Kibeo Hinkelingestraat in Krabbendijke. We maken graag kennis met je.

Liesbeth Disco
Vestigingsmanager

Deze vestiging is erg gewild! Jouw gewenste startdatum en dagen waarop je opvang nodig hebt, bepalen wanneer je kind op deze vestiging terecht kan. Wacht daarom niet te lang met inschrijven. In sommige situaties komt je kind op de aanmeldlijst. We denken dan graag met je mee om de beste oplossing voor je te vinden.

Contactgegevens

Dagopvang: 06 59 81 71 32
BSO: 06 59 88 34 72

Openingstijden

  • Dagopvang geopend van ma t/m vr van 7.30 uur tot 18.30 uur
  • BSO geopend van ma t/m vr
    • Voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur
    • Naschoolse opvang tot 18.30

Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.

LRK-nummer kinderdagverblijf: 710891040 Meer info en download GGD-rapport
LRK-nummer BSO: 285271106 Meer info en download GGD-rapport

Ouders vertellen