Kibeo Oostendestraat Hoedekenskerke

Peutergroep
Buitenschoolse opvang
Een veilige en vertrouwde plek voor je kind
Samen ontwikkelen en groeien met vriendjes
Via het ouderportaal zie je wat je kind allemaal beleeft en leert op een dag

Welkom bij Kibeo Oostendestraat Hoedekenskerke

Je kind heeft, samen met vriendjes, altijd wel wat te zien, te ontdekken of te doen bij kinderopvang Kibeo Oostendestraat in Hoedekenskerke.

We hebben op onze vestiging een speciale peutergroep, dit betekent extra uitdaging voor peuters. Samen buiten op avontuur gaan in de tuin, binnen in uitdagende hoeken spelen en samen uitdagende activiteiten vanuit het VVE-programma uitvoeren. Op deze manier wordt je kind optimaal voorbereid op de overstap naar de basisschool.

Na schooltijd krijgt je kind alle ruimte om zijn of haar talent te ontdekken door leuke en leerzame activiteiten. Je kind gaat samen met vriendjes en vriendinnetjes op avontuur en ze bedenken samen met welke thema’s ze aan de slag gaan. Dat is niet alleen leuk, maar zo leert je zoon of dochter ook samenwerken!

We werken nauw samen met CBS de Regenboog. Handig voor jou, wanneer broertjes of zusjes naar de basisschool gaan. Maar ook vertrouwd en dichtbij, wanneer jouw schoolkind na schooltijd komt ontspannen op de BSO!

Ben je benieuwd waar je kind straks misschien eet, speelt en vriendjes maakt? Je bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te stappen om te zien of Kibeo bij jou en je kind past. Of maak een afspraak voor een rondleiding bij kinderopvang Kibeo Oostendestraat in Hoedekenskerke.. We maken graag kennis met je.

Sabine Eckhardt
Vestigingsmanager

Deze vestiging is erg gewild! Jouw gewenste startdatum en dagen waarop je opvang nodig hebt, bepalen wanneer je kind op deze vestiging terecht kan. Wacht daarom niet te lang met inschrijven. In sommige situaties komt je kind op de aanmeldlijst. We denken dan graag met je mee om de beste oplossing voor je te vinden.

Contactgegevens

Openingstijden

  • Peutergroep geopend op di en do van 8.15 uur tot 12.15 uur
  • Naschoolse opvang geopend op ma, di en do van 14.00 uur tot 18.30 uur

Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.

LRK-nummer Kinderdagverblijf: 134477212 Meer info en download GGD-rapport
LRK-nummer BSO: 304273557 Meer info en download GGD-rapport

Ouders vertellen