Kindcentrum de Marel Goes

Buitenschoolse opvang
Extra begeleiding in de kleinere BSO groepen voor de kinderen van het speciaal onderwijs
Veel spelmateriaal om volop te kunnen ontdekken
Buitenspelen op ons grote buitenterrein

Welkom bij Kindcentrum de Marel Goes

Je kind heeft, samen met vriendjes, altijd wel wat te zien, te ontdekken of te doen bij Kindcentrum de Marel in Goes. Onze vestiging is gevestigd in Kindcentrum de Marel. Aan dit Kindcentrum zijn twee scholen verbonden: De Tweern en De Deltaschool. Daarnaast zijn er in het Kindcentrum ook andere organisaties te vinden, namelijk Juvent, Gors en het observatiecentrum van De Tweern. Wij staan nauw in contact met school en eventuele andere betrokken organisaties in het leven van jou en je kind. Hierdoor kunnen wij makkelijk met elkaar schakelen en je kind gepaste begeleiding bieden.

Op deze vestiging zijn twee naschoolse opvanggroepen: de reguliere structuurgroep en de BSO+ groep. De BSO+ groep is een behandelgroep van Juvent. Aanmeldingen voor deze behandelgroep verlopen via het Centrum voor Jeugd en Gezin. Wil je je kind aanmelden voor de reguliere structuurgroep? Dan kan dit door contact op te nemen met de afdeling Klantrelatie van Kibeo via [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via (0113) 760 250.

Tijdens de intake kijken we samen met jou en je kind waarin je kind extra ondersteuning nodig heeft. Op de groep maken wij actief gebruik van de KWINK-methodiek, (dag)pictogrammen, methodieken voor emotie-regulatie, ondersteunende kindergebaren voor de taalontwikkeling en begeleiding in de zelfstandigheid en het samenspel met andere kinderen. Dit verwerken wij in onze dagelijkse activiteiten aan tafel, tijdens samenspel binnen en buiten en spelmomenten. We gaan op ontdekking op ons buitenterrein, ontdekken hoe we samen kunnen spelen als we binnen zijn en kletsen met elkaar aan tafel.

Ben je benieuwd waar je kind straks misschien eet, speelt, ontdekt en vriendjes maakt? Je bent altijd van harte welkom voor een rondleiding en te kijken of Kibeo bij jou en je kind past. We maken graag kennis met je! Je kan hiervoor een afspraak maken voor een rondleiding.

Kim Hirdes - Hageman
Vestigingsmanager

Deze vestiging is erg gewild! Jouw gewenste startdatum en dagen waarop je opvang nodig hebt, bepalen wanneer je kind op deze vestiging terecht kan. Wacht daarom niet te lang met inschrijven. In sommige situaties komt je kind op de aanmeldlijst. We denken dan graag met je mee om de beste oplossing voor je te vinden.

Contactgegevens

Openingstijden

  • BSO geopend van ma t/m vr
    • Voorschoolse opvang van 7.00 uur t/m 8.30 uur
    • Naschoolse opvang van 14.00 uur t/m 18.30 uur

Let op: Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement.

LRK-nummer BSO: 141857900 Meer info en download GGD-rapport

Ouders vertellen