Kinderopvang Barendrecht-D Kinderopvang Barendrecht-D

Kinderopvang in Barendrecht

Graphic

Mogelijkheden voor kinderopvang in Barendrecht

Als je aan het werk gaat, wil je zeker weten dat je kind in goede handen is. Een fijne, veilige plek, waar je kind met liefde wordt verzorgd en waar het met plezier naartoe gaat. Bij kinderopvang Kibeo, ons groene label Wiedewei óf ons label voor christelijk-reformatorische opvang Elorah, kan je kind terecht voor dagopvang, peuteropvang (voorheen peuterspeelzaal of crèche) of buitenschoolse opvang. We bereiden je kind liefdevol voor op de toekomst. Bij ons maakt je kind vriendjes en ontwikkelt sociale vaardigheden in een warme en veilige omgeving. We stimuleren zelfvertrouwen en bieden volop ruimte voor talentontwikkeling. Ieder op het eigen tempo. Toegankelijk en dichtbij! Woon of werk je in de buurt van Barendrecht? Dan ben je misschien benieuwd naar de mogelijkheden voor kinderopvang in de buurt. Ook in Barendrecht staan we graag klaar voor jou en je kind. Lees hieronder meer over kinderopvang voor jouw kind en onze mogelijkheden in Barendrecht.

Altijd een vestiging in de buurt

Zoek meer vestigingen in de buurt

Geen geschikte vestiging in Barendrecht gevonden die past bij je wensen? Gebruik de vestigingzoeker om meer vestigingen te bekijken bij jou in de buurt!

 

Gebruik onze vestigingzoeker 

Kinderopvang bij Kibeo

Dagopvang in Barendrecht (0 tot 4 jaar)

Dagopvang

Als je aan het werk gaat, wil je zeker weten dat je kind in goede handen is. Een fijne, veilige plek, waar je kind met liefde wordt verzorgd en waar het met plezier naartoe gaat. Bij Kibeo krijgt je kindje de ruimte om zich te ontwikkelen en gaat het samen met vriendjes op ontdekking. Lekker spelen in de uitdagende speelhoeken en zoveel mogelijk buiten op het groene speelplein! We houden zoveel mogelijk het ritme van thuis aan, zodat je kindje zich snel vertrouwd voelt. Je kind krijgt een eigen plekje in een vaste groep en leert zo de pedagogische medewerkers en de andere kinderen goed kennen.

Meer over dagopvang

Peutergroep in Barendrecht (2 tot 4 jaar)

Peutergroep

Spelenderwijs leert je peuter een heleboel in de peutergroep van Kibeo (voorheen peuterspeelzaal of crèche). Je kind kan fijn en beschermd spelen en wordt uitgedaagd om nieuwe dingen te leren. Vrijwel alle kinderdagverblijven werken met Peuterstart, gecertificeerde programma’s die je kind in zijn of haar ontwikkeling stimuleren. Door de activiteiten die je peuter doet maakt hij of zij kennis met begrippen als: groot en klein, dichtbij en ver weg, boven en onder, naast en in. De liedjes die we samen zingen stimuleren de spraak- en taalontwikkeling en leren je peuter beginnend tellen, vriendjes maken, delen, op de beurt wachten en te bewegen op muziek wat goed is voor de lichamelijke ontwikkeling.

Meer over de peutergroep

BSO in Barendrecht (4 tot 13 jaar)

BSO

Nieuwe dingen leren door leuke workshops te volgen of creatief ontspannen in het atelier. Bij onze Buitenschoolse opvang (BSO) mogen de kinderen meedenken over de activiteiten en wat ze zouden willen leren en doen. Elke BSO werkt met Doenkids, een online activiteitendatabase specifiek voor de kinderopvang. Wekelijks wordt er rondom een bepaald thema een programma boordevol activiteiten samengesteld. Zo hebben we altijd een uitdagend programma voor je kind.

Meer over Buitenschoolse opvang

Gemeentelijke tegemoetkoming voor peuteropvang in Barendrecht

De overheid vindt het erg belangrijk dat alle peuters de kans krijgen om met leeftijdsgenootjes naar de dagopvang te gaan. Dit is goed voor de ontwikkeling van je kind, want hier maakt je peuter vriendjes, leert tellen, zingt liedjes en nog veel meer! Zo is je kind, wanneer hij of zij 4 jaar wordt, goed voorbereid op de basisschool.

Om dit extra te stimuleren, komen sommige gemeenten je tegemoet in de kosten voor dagopvang. Dit geldt zowel voor peuters die een extra steuntje in de rug nodig hebben, als voor ouders die géén recht hebben op kinderopvangtoeslag en dus een maandelijkse ouderbijdrage betalen.

Barendrecht maakt deel uit van de gemeente Barendrecht. Benieuwd onder welke regeling je valt in de gemeente Barendrecht?

Kies hieronder de situatie die bij je past

Ouders Vertellen

Contact met Kibeo

Heb je vragen over Kinderopvang bij Kibeo? Neem gerust contact met ons op!

Naar contactpagina