MJL_3405 MJL_3405

Kinderopvang in Brouwershaven

Graphic

Mogelijkheden voor kinderopvang in Brouwershaven

Als je aan het werk gaat, wil je zeker weten dat je kind in goede handen is. Een fijne, veilige plek, waar je kind met liefde wordt verzorgd en waar het met plezier naartoe gaat. Bij kinderopvang Kibeo, ons groene label Wiedewei óf ons label voor reformatorische opvang Elorah, kan je kind terecht voor dagopvang, peuteropvang (voorheen peuterspeelzaal of crèche) of buitenschoolse opvang. We bereiden je kind liefdevol voor op de toekomst. Bij ons maakt je kind vriendjes en ontwikkelt sociale vaardigheden in een warme en veilige omgeving. We stimuleren zelfvertrouwen en bieden volop ruimte voor talentontwikkeling. Ieder op het eigen tempo. Toegankelijk en dichtbij! Ook in Brouwershaven staan we graag klaar voor jou en je kind. Lees hieronder meer over kinderopvang voor jouw kind en onze mogelijkheden in Brouwershaven.

Ga snel naar:

Altijd een vestiging in de buurt

Zoek meer vestigingen in de buurt

Geen geschikte vestiging gevonden die past bij je wensen? Gebruik de vestigingzoeker om meer vestigingen te bekijken bij jou in de buurt!

 

Gebruik onze vestigingzoeker 

Opvang bij Kibeo

Een vertrouwd plekje voor mijn baby

Je kindje leert zijn of haar eerste vriendjes kennen op de dagopvang. Hoe klein je kindje ook is, kinderen leren van elkaar een heleboel. Met verschillende activiteiten zorgen we ervoor dat je kindje zich op zijn of haar eigen tempo ontwikkelt.

Gemeentelijke tegemoetkoming voor peuteropvang

De overheid vindt het erg belangrijk dat alle peuters de kans krijgen om met leeftijdsgenootjes naar de dagopvang te gaan. Dit is goed voor de ontwikkeling van je kind, want hier maakt je peuter vriendjes, leert tellen, zingt liedjes en nog veel meer! Zo is je kind, wanneer hij of zij 4 jaar wordt, goed voorbereid op de basisschool.

Om dit extra te stimuleren, komen sommige gemeenten je tegemoet in de kosten voor dagopvang. Dit geldt zowel voor peuters die een extra steuntje in de rug nodig hebben, als voor ouders die géén recht hebben op kinderopvangtoeslag en dus een maandelijkse ouderbijdrage betalen.

Bekijk onder welke regeling je valt in de gemeente Schouwen-Duiveland:

Kies hieronder de situatie die bij je past